Søg i denne blog

mandag den 28. juli 2014

At tage en total slapper og alligevel udrette noget stortJo jo den evne magtet jeg igår :)

Min tid er gik med det her 

Nogen vil helt sikkert tænke "Hvad stort er der i det"  og med god grund - men det jeg fik udrettet var stort for et teknisk analfabet som mig :) 

Jeg vil slet ikke fortælle, hvor længe det er siden, at jeg fik en ny computer, fordi gemalen skulle overtage den gamle - for det er meget meget længe siden - jeg har haft den nye i brug så længe, at den er ved at være gammel.

Vi har forsøgt at få den gamle i gang til gemalen, men uden held - men nu er det gamle hakkebræt, han hidtil har brugt, så langsom, at han er ved at gå op i limningen og om lidt er der noget med, at java og Windows XP ikke kan køre sammen længere, så nu skulle det være - og ja, så ordnede jeg da lige det. 
Det var faktisk ret nemt, jeg fabriks-gendannede den og så kom jeg ellers antivirus på, java osv - indtil den var brugbar for ham. Jeg tror, at grunden til installeringen gik galt sidst var, at der ikke var mindre end 3 virus-programmer, der mente, de skulle være der - så jeg startede med at få dem fjernet og så installeret det, vi vil have derpå. 

Da jeg havde gjort det, tænkte jeg, at jeg måtte kunne overføre billederne fra den helt gamle computer til OneDrive, som jeg bruger som backup til mine billeder og som gør, jeg kan se dem på enhver computer og på min mobil. 
Det var ikke helt ligetil - men det lykkedes at finde ud af det, men der var så mange, at det tog mange mange timer - måske fordi jeg også ind imellem faldt i dvale over nogle ting som 
Laura, vores første barnebarn født i 2006

Vores sølvbryllup, som vi fejrede sammen med børnene på Kreta i 2009Den fantastiske surprice-modtagelse vil fik, da vi kom hjem
Åhh ja, jeg kan blive ved at hive frem, billeder giver mange fantastisk dejlige minder - på det nederste billede til venstre sidder min far - det var vist den sidste gang, han var her - en god måneds tid efter var han ikke mere - men vi har mange dejlige minder om ham, som popper op, når jeg sidder og kigger på gamle billeder. 

Alt mens jeg ventede på overførsler, så benyttede jeg tiden til at hækle - jeg er igang med et sjal i spindelsvævs mønster til mig selv. Mønstret har jeg fundet i et hæfte fra Hendes Verden, men har valgt et andet garn end opskriftens, nemlig kunstgarn fra Hjertegarn - det er sådan noget, der skifter farve - det ser ud til at blive rimelig godt.