Søg i denne blog

mandag den 27. januar 2014

Når tiden bare smutter.....

Da jeg startede med at blogge, var det bl.a. for at holde mig selv fast i, at jeg får noget ud af tiden, at jeg gør noget - lige nu glemmer jeg, at fokusere på, hvad jeg egentlig laver i løbet af en dag, pludselig synes jeg ikke, der sker noget særligt - men sikker kan jeg ikke være, for jeg fokuserer jo ikke på det.
Det er næsten en uge siden, jeg har blogget sidst - en uge, der bare er strøget afsted, når jeg tænker tilbage, ja så er der da sket et og andet.

Vi har fået svigermors urne i jorden - en hundekold dag, hvor kirkegården var dækket af sne, men der var ryddet, så vi kunne komme ned til gravstedet, hvor svigerfar har ligget siden 2002.
Jeg synes, det er sådan en underlig fornemmelse, man står med, når den urne skal i jorden, for vi har jo været til bisættelsen og synes på det tidspunkt, at det var det, men så bliver der lige rusket op i følelserne endnu engang, når urnen kommer tilbage og skal i jorden - ikke på samme vis som ved bisættelsen, men alligevel har jeg en følelse af, at vi er gennem en begravelse to gange, når den afdøde har valgt at vil kremeres.
Nu er det ovre, og vores liv går videre, med minderne om svigermor gemt i vores hjerter.

Jeg har været i biografen og set One chance - filmen om Poul Pott, der vil være operasanger. En sød film, om en sød ung mand, der var heldig at finde kvinden i livet, der hjalp ham til at forfølge sin drøm.
Jeg er, som jeg vist tidligere har fortalt, i biografklub sammen med min søster, min mor og min datter - det er ganske hyggeligt og vi drikker gerne kaffe sammen bagefter.

Emil har været snottet og har haft en dag herhjemme hos mig.
Jeg har selv haft et par dage, hvor et eller andet var efter mig, jeg var bare rigtig svimmel og utilpas, men det forsvandt da heldigvis igen ret hurtigt.

Lørdag stod på børnepasning. Der var hundekoldt, så vi skulle være inde.
Gemalen lavede pandekager til os til middag, Emil sov en lang lang middagsøvn, mens Nana legede rigtig godt med sig selv. Hun er begyndt at lege "rigtig" med sine barbiedukker - så der bliver snakket, når de skal både det ene og det andet :)
Det gik så godt, men så blev hun lidt tam og til aften havde hun over 39 i feber, hun var lidt snottet ellers ikke noget.

Søndagen - den var ren afslapning for mit vedkommende - Nana var frisk igen og bagte fastelavnboller med blå glasur sammen med sin mor.

Jeg stod da forresten for aftensmaden, som var kylling i karry - Nana elsker det.
Igår var  det med gulerødder, forårsløg, æbler og ærter.
Jeg havde nogle små stykker kyllingfilet, som jeg brunede på panden, tog dem af, kom karry på og så gulerødder og løg i og lidt hvidløg, lod det lige svitse et øjeblik og kom så kyllingfileten i igen, gav det lidt salt og tilsatte en dåse kokosmælk, og så stod det og småsimrede ca. 10 min., så kom æbleternene i og kogte med ca. 5 min. og så kom de frosne ærter deri. Vi fik også majs, men dem serverede jeg ved siden af, for min mave har det ikke så godt med majs.
Vi fik pasta til.

Og så var der håndbold - sikke dog de franskmænd kunne, der kunne vores landsmænd ikke følge med, de har da ellers gjort det godt og kæmpede da deres sag igår - men det er da også rigtig rigtig flot at få sølv.

Nå ja - så var der jo også lige Arvingerne, der skulle ses - det er da en fantastisk serie - de skuespillere er bare så gode i deres roller.

For det ikke skal være løgn, så nappede datteren og mig også lige Klassefesten, som blev vist på en eller anden kanal - vi har set den før, men vi fik os alligevel nogle gode grin.

Nu er der så blevet mandag og en ny uge er igang - det er snevejret også, der er ikke kommet så meget her, men det fyger rundt, så det ligner en hel snestorm.
Hvis ellers ikke vejret lukker os inde, så skal jeg starte på noget motion i dag.

Jo jo - der er nok at se til for en hjemmegående - hvis jeg skulle kede mig, så er det da selvforskyldt :)