Søg i denne blog

fredag den 11. november 2011

Bukser med sut-lomme og hårspænder med hjerter

Sådan - langt om længe fik jeg syet de brune fløjlsbukser til Nana.Majbrit har set nogle bukser med en hæklet lomme, så det kunne jeg da også lave, for Nana elsker at have en lomme, som hun kan putte sin sut i :-)
Jeg synes, lommen ser stor ud på bukserne, men der skal jo være plads til sutten deri.
Spænderne på billedet er til Laura - jeg har hæklet små hjerter, som jeg fandt opskriften på her http://tingogtanker.blogspot.com/2011/07/hklede-hjerter-det-tager-kun-2-min.html, og har limet dem på spænderne med limpistolen.
Nana fik også lige et par hjerter på numsen - de er altså syet fast :-)

Farven på bukserne er ikke så god på billedet, men de er syet i brunt babyfløjl fra Stof og stil, rigtig lækkert stof at mærke til, men jeg synes nu såden et par brune bukser er lidt kedelige til en pige, så det er godt, der ikke skal så meget til at pifte dem lidt op.
I går havde jeg en hyggelig eftermiddag med Laura. Hun skulle til 5-års undersøgelse og skulle vaccineres - så jeg hentede hende i børnehaven.
Hun skulle have et plaster på overarmen, som bedøvede lige der, hvor hun skulle stikkes og så måtte der lige en klud i hovedet og fint tøj på, for hun skulle til dans efter lægebesøget.
Vi hentede Karina på hendes kursus, så hun selv kunne følge med ind til lægen, jeg hæklede hjerter imens (så var jeg fri for at se, hun skulle stikkes). Laura klarede undersøgelsen rigtig fint og hun er bare helt i orden, det er jo dejligt, når det går sådan - sidste år fandt de nemlig ud af, at hun ikke kunne se med det ene øje, så Laura har kontaktlinse i og går nogle timer hver dag med plaster for øjet, for at få det dovne øje til at arbejde.
Vi havde god tid inden danseskolen, så vi gik på pizzaria og det var da godt, for Laura var bare sulten, hun spiste næsten en hel børnepizza :-)
På danseskolen må de voksne ikke komme med ind, så jeg kunne desværre ikke se hende danse, men det får vi at se, når hun skal til afdansningsbal :-)

I dag står den på "mortens-aften" hos min mor - det skal nok blive hyggeligt.