Søg i denne blog

fredag den 30. marts 2012

En hyggefis i cirkelinekjole og oksesteg i æblejuice

Onsdag formiddag lige da jeg skulle afsted til motionscentret - ja hvad hører jeg så - en traktor, der arbejder for at komme op af bakken - og ja, så var jeg klar over, at det var her på matriklen, der skulle spredes gylle. Gemalen havde hørt den, så han var på vej ind med vasketøjet og så var det ellers med at få tjekket om alle vinduer var lukket.
Så det var rigtig dejligt, at jeg havde nået at være i haven tirsdag i det dejlige vejr.
Nu er "duften" ved at fortage sig, men den hænger stadig, når vi kommer udenfor.
Den her hyggefis
hun underholdt sin mormor og morfar igår :-)

Det er Nana, som fik cirkelinekjolen
den passer bare lige på en prik :-)
Hun fortalte selv i dagpelejen, at mormor har "stikket" den.

Hun havde hostet ret meget om natten og ikke sovet så godt, så forældrene synes ikke, hun skulle i dagpleje. Så svigersønnnen vil gerne lave en byttehandel - vi passede Nana og han rengør min bil, inden den skal ud på en lang køretur - det var en handel, vi synes om :-)

Jeg var en tur ved fodterapeuten igår, det er så dejligt, fødderne bliver så bløde og neglene så fine.
Så morfar puttede Nana til middag. Jeg havde skiftet hende inden jeg kørte og heldigvis havde jeg vist morfar, hvordan de nymodens buksebleer skal åbnes, for Nana nåede at lave stort i bleen, før hun kom ud at sove - men det klarede morfar da også fint og så nappede Nana lige 3 timer i barnevognen :-)

Oksesteg med æblejuice
Nana's forældre kom og hentede hende til aften og spiste med - jeg havde lavet en steg - et stykke tyksteg, som blev brunet i en gryde, og så kom der æblejuice ved, som den simrede i i ca. 45 minutter, hvorefter der kom en halv knoldselleri skåret i små stykker og 3 løg i både ved og så småsimrede den igen i ca. 45 min. Den blev serveret med ristede champignon og ovnstegte kartoffelbåde - jeg hældte noget cremefine 7% i væden og jævnede den en smule med kartoffelmel - det er en opskrift, der kan anbefales.

I dag står den på fysioterapeut og frisør og restemad til middag.