Søg i denne blog

mandag den 28. oktober 2013

Nu er det lige op over

Hu hej hvor det går her, over stok og sten og gemalen har det fint :)

Ja, jeg kom til Kreative dage i Fredericia i lørdags - en dejlig dag i selskab med Hanne, en veninde, jeg ikke ser så tit, for hun bor helt nede ved Vejle - så vi nyder denne dag sammen, det var 3. år, vi var afsted.
Jeg fik ikke taget et eneste billede, først i dag kom jeg i tanke om, at jeg havde taget kameraet med - ærgerligt, men sådan kan det gå, når der er masser at kigge på og snakke om :)
Jeg fik lidt garn og stof med hjem, ikke det store, for jeg kan have svært ved at overskue mulighederne, når der er så meget at vælge imellem - men jeg fik nye impulser og lyst til at komme igang :)

Men igang kommer jeg ikke lige nu, for nu er det lige op over, at datteren og børnebørnene flytter ind - i morgen kommer flyttelæsset og datteren og på onsdag kommer børnene :)

Så igår gik dagen med at få styr på et og andet. Sønnike savede brænde - det er godt nok en stor hjælp lige nu, hvor gemalen ikke selv må lave hårdt fysisk arbejde - Laura forsøgte at hjælpe farmor her, men jeg tror, hun synes farmor havde lidt for travlt igår :)
Svigerinden og svogeren tilbød deres hjælp, hold nu op hvor skønt, vi fik flyttet møbler og samlet Ikea ting til den store guldmedalje.

Så nu begynder legekrogen her i stuen at ligne lidt, der er gjort plads til deres legekøkken, som skal stå på den tomme plads.


En stor del af mine bøger måtte vige pladsen for legetøj, så de er pakket ned og sættes til opbevaring for en tid :)

Værelserne på loftet begynder også at ligne noget, der skal flytte børn ind i 


Peter Plys smiler glad 
og det kommer børnene og vi andre 
forhåbentlig også til at gøre :)