Søg i denne blog

fredag den 13. december 2013

Krøller eller ej - jule/fødselsdagshandel, aftale om genopstart af arbejde for gemalen og pebernøddebagning

Det blev heller ikke i dag, der blev julepyntet udendørs her - det blev en halv travl dag i Bilka.

Gemalen er i bedring, hans hjerteflimmer er væk, pumpefunktionen er i orden, men blodtrykket er højt og hjertescanningen indikerer, at der kan være en kranspulsåre forsnævring, men det kan også være, at det "bare" er det høje blodtryk, der giver dette udslag - men han skal have sådan en kranspulsåre undersøgelse, inden der gives grønt lys for at han kan arbejde med tunge løft o.lign..
Så i dag har han været på sit arbejde sammen med en fastholdelses konsulent fra kommunen, og det er aftalt, at han skal starte op med 3 x 3 timer efter nytår, ikke med det arbejde han plejer, men i en form for praktik i virksomheden. 

Alt mens han var til denne samtale, gik jeg rundt i Bilka og samlede varer sammen, mest til fødselsdagsfesten på søndag, som nu næsten bliver en julefrokost.
Det var slet ikke nogen dårlig ide - det er ikke så tit, jeg giver mig tid til at kigge på stort andet end det, der står på min indkøbsseddel, men det havde jeg tid til i dag, for jeg kunne jo ikke komme hjem, førend jeg blev hentet igen, så der blev også handelt lidt julesager :)

I går havde den lille Emil hovedet fyldt med krøller


I dag da han kom hjem, ja da var de væk - han havde været ved frisøren og er blevet drenge-klippet  - en rigtig dreng vil hans onkel Peter sige :)


Nu er den lille dreng og hans morfar færdig med at læse om dyr, drengen er lagt i seng, morfar gået omkuld i sofaen, storsøster Nana bager pebernødder med sin mor efter opskrift fra Lagkagehuset.



Og jeg har lige lidt tid til at sidde her :)
Der er gang i den her  - det er anderledes med små børn i huset igen, der er selvfølgelig mere at se til, men det er også hyggeligt og vi er 3 voksne om det, det har også sine fordele :)