Søg i denne blog

mandag den 12. marts 2012

Tekniske spørgsmål til mere erfarne bloggere

Jeg beklager, hvis der er nogen, der undrer sig over, at jeg f.eks. ikke kommenterer i deres blog i en periode - men det kan altså skyldes, at I er røget ud af min læseliste.

Jeg er ikke særlig teknisk anlagt og har nogle gange svært ved at fortå, hvad det er, der sker på Blogger.
Nogle af de blogge, hvor jeg er tilmeldt som fast læser, de forsvinder fra min liste - kan nogen mon fortælle mig hvorfor???

Nogen gange, så står jeg som fast læser, når jeg kommer ind på den pågældende blog, men nu har jeg to gange oplevet, at jeg ikke er der, men når jeg så vil tilmelde mig igen, så kommer den frem og siger, at jeg tidligere har været tilmeldt - men jeg har altså aldrig meldt mig fra!!!

Forleden var jeg udsat for, at en blog var forsvundet fra min læseliste, men stadig stod under min profil som "blogge jeg er fast læser af" - men da jeg kom ind på denne blog, var jeg "afmeldt" som fast læser - hvilket jeg altså ikke selv havde gjort.

Jeg får mail fra noget, der hedder "purebloggers" - jeg er noget virus forskrækket, så jeg har ikke turde åbne det, er der nogen, der ved noget om, hvad det er???

Når jeg kigger ind under status og på trafikkilder, kan jeg se, at der er nogle for mig ukendte webadresser, der har været inde og læse på min blog bl.a. ovenstående purebloggers - ligesom der er søgning fra f.eks. facebook - hvor det undrer mig, hvordan pokker man via facebook kommer ind på min blog, da jeg ikke har oplyst noget om min blog på min facebookprofil!!

Ja det var bare sådan nogle tekniske spørgsmål, jeg har - hvis nogle af jer, der er mere inde i den tekniske del af det at være blogger, kan hjælpe mig, vil jeg blive glad.

I dag skinner solen her i Himmerland, men der er sus i trætoppene, så der skal findes en krog med læ, for at man kan føle "forårsvarmen".