Søg i denne blog

mandag den 12. marts 2012

Tekniske spørgsmål til mere erfarne bloggere

Jeg beklager, hvis der er nogen, der undrer sig over, at jeg f.eks. ikke kommenterer i deres blog i en periode - men det kan altså skyldes, at I er røget ud af min læseliste.

Jeg er ikke særlig teknisk anlagt og har nogle gange svært ved at fortå, hvad det er, der sker på Blogger.
Nogle af de blogge, hvor jeg er tilmeldt som fast læser, de forsvinder fra min liste - kan nogen mon fortælle mig hvorfor???

Nogen gange, så står jeg som fast læser, når jeg kommer ind på den pågældende blog, men nu har jeg to gange oplevet, at jeg ikke er der, men når jeg så vil tilmelde mig igen, så kommer den frem og siger, at jeg tidligere har været tilmeldt - men jeg har altså aldrig meldt mig fra!!!

Forleden var jeg udsat for, at en blog var forsvundet fra min læseliste, men stadig stod under min profil som "blogge jeg er fast læser af" - men da jeg kom ind på denne blog, var jeg "afmeldt" som fast læser - hvilket jeg altså ikke selv havde gjort.

Jeg får mail fra noget, der hedder "purebloggers" - jeg er noget virus forskrækket, så jeg har ikke turde åbne det, er der nogen, der ved noget om, hvad det er???

Når jeg kigger ind under status og på trafikkilder, kan jeg se, at der er nogle for mig ukendte webadresser, der har været inde og læse på min blog bl.a. ovenstående purebloggers - ligesom der er søgning fra f.eks. facebook - hvor det undrer mig, hvordan pokker man via facebook kommer ind på min blog, da jeg ikke har oplyst noget om min blog på min facebookprofil!!

Ja det var bare sådan nogle tekniske spørgsmål, jeg har - hvis nogle af jer, der er mere inde i den tekniske del af det at være blogger, kan hjælpe mig, vil jeg blive glad.

I dag skinner solen her i Himmerland, men der er sus i trætoppene, så der skal findes en krog med læ, for at man kan føle "forårsvarmen".

5 kommentarer:

 1. hej Randi.
  Det lyder mystisk det hele .. men jeg har desværre ingen bud på hvad der sker, ellre hvad man kan gøre.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. Der sker nogen gang underlige ting på Blogger...mht purebloggers så tror jeg ikke det er noget farligt men evt noget reklamehalløj...jeg plejer også at undlade at åbne noget jeg ikke ved hvad er men hvis du har et ordentligt antivirusprogram og evt også jævnligt evt med windows defender søger efter spyware på din computer, tror jeg ikke du skal være så bange for virus. Jeg ved at Friend connect fra google har slettet faste læsere fra 1 marts for blogge der ikke er tilknyttet Blogger, men om det er det ved jeg ikke...og jeg har heller ikke særlig meget forstand på teknikken foruden de jeg har lært mig selv...Men mystisk er det da!

  SvarSlet
 3. Tak fordi I vil bruge tid på mine spørgsmål.
  Kirsten - jeg har et udmærket virusprogram og windows defender laver også automatisk søgning og jeg har 7-9-13 aldrig fået virus, så jeg behøver nok ikke være så bekymret.
  Det er bl.a monaelisabeth, der ryger ud med jævne mellemrum, så vidt jeg kan se, er vi begge tilknyttet Blogger - jeg må nok bare leve med det og så arbejde lidt mere på om jeg kan finde en løsning på det :-)

  SvarSlet
 4. Jeg har desværre ingen bud. Jeg faldt over dette indlæg, og tænkte jeg kunne blive klogere :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pia - så fandt jeg din blog og har været inde og kigge lidt - dejlig læsning.

   Slet