Søg i denne blog

tirsdag den 29. maj 2012

"Kan man ikke snakke om andet, kan man jo altid snakke om vejret "

Der sker nemlig altid noget med vejret og ingen kan bestemme hvad, det må vi jo tage, som det kommer :-)

I nat vågnede jeg - hold da op et spektakel - det var såmænd regnen, der slog mod ruden og ja, det nøjes den ikke med, den kom helt ind, for vinduerne står åbne om natten, når der er sommertemperatur - hvilket, der altså heller ikke var længere, så gemalen måtte op og lukke, jeg kan nemlig ikke nå vinduet over trappen.
Jeg skal da også love for, at vinden havde fået godt fat i træerne, så i morges da vi stod op, lå der blade ud over gårdsplads og græsplæne, og tulipanerne havde smidt stort set alle sine blomster, men de var nu også ved at være ovre det - så nu må jeg ud og plukke hovederne af.

Igår var vi til frokost hos min søster, det foregik i haven, det var rigtig hyggeligt og dejligt mad fik vi. Vi hentede vores gamle mormor til kaffetid, og hun nød at komme ud fra plejehjemmet lidt.

I dag blæser det, vi kan godt tage de lange bukser og en trøje på igen -bonden kører gylle - til middag har vi spist resterne af kartoffelsalaten og kyllingebryst fra grill-partyet i søndags, så der er ikke meget andet end minderne om den dejlige pinse tilbage - ikke flere helligdage før jul - der er hverdag igen :-)