Søg i denne blog

lørdag den 17. september 2011

Så skal der strikkes

Igår var jeg sammen med Majbrit og Nana i Randers og købe garn - jeg vil strikke en lille vest/slipover til Nana, men det endte altså med, at jeg kom hjem med garn til en slipover, en vest og en cirkelinekjole :-)
Så nu ved jeg, hvad jeg skal lave den næste tid og der er også udfordring i det, for jeg plejer at lade min mor om at strikke trøjer og den slags ting. Nu skal jeg strikke vaffemønster og til kjolen skal der bruges goblin-strikning - det sidste måtte jeg spørge om i butikken igår og så fik jeg lige en forklaring af en veninde i dag - jeg tror, jeg har forstået det.
Jeg er gået igang med den lilla slipover (det kalder jeg den, andre vil måske kalde den en vest) den er strikket i rib med et lille stolpelukning foroven.

Vi var også omkring Babysam, hvor svigersønnen arbejder, for at købe nyt tøj til Nana. Der findes godt nok mange fine ting. Majbrit fandt et par fløjlsbukser, hvor der var en hæklet lomme og sommerfugl på - jeg var lige ved at falde bag over, da jeg hørte hvad de kostede, for jeg ved jo, hvad jeg skal gi' for en halv meter fløjl og det kun garn, der er brugt til det hæklede, det kan bestemt ikke koste mange håndører. Så det er vist bare med at komme igang med symaskinen. Jeg har et hængeparti her, jeg købte nemlig brunt babyfløjl til et par bukser til Nana i foråret, som jeg ikke lige fik syet, nok fordi jeg ikke synes farven hørte sommeren til, men jeg fik klippet mønster til dem den anden dag, så det er bare med at komme igang. Mon ikke jeg kan finde en rest garn til at hækle en lomme og sy derpå :-)

Jeg tog lige et billede af mit grannystribes tæppe i dag
jg synes nu ikke farverne er helt gode på billedet. Der er blevet hæklet en del på det i den sidste tid, mender mangler stadig et godt stykke. Nu må det lige hvile lidt, mens jeg strikker til Nana.

Sikken da et gråt vejr, der er i dag - vi har ingen planer i denne weekend og hygger indendøre. Aftensmaden bliver hjemmelavet burgere med salat fra haven og agurger og tomater fra drivhuset - tænker det snart er slut med den fornøjelse for i år.