Søg i denne blog

onsdag den 18. april 2012

Jeg har ferie og har været udenlands

Her kommer så forklaringen på min travlhed hen over påsken og mit fravær den sidste tid

JEG HAR VÆRET PÅ FERIE
med ham her, som altså er min gemal :-)

Vi har været ved Gardasøen og det var rigtig dejligt, selv om vi havde forventet et bedrer vejr. Det var nu fint nok, men jeg har tidligere været ved Gardasøen i april, hvor vejret var så fint, at vi kunne bade i pool, så derfor havde vi forventet det lidt bedrer.
Vi havde regn på turen ned og hjem og så en dag dernede, vi havde også to dage, hvor vi kunne sidde ude og spise - så det har været et blandet vejr.
Vi boede på et dejligt hotel og fik dejlig mad - hotellet var rigtig stort, der var fire bygninger,
vi boede i denne

med fin udsigt over søen

Vi havde lidt problemer med at finde stedet, der lå i en lille by oppe på bjergsiden, så vi kørte rundt i disse små gader i vores Mazda 6
Det var en oplevelse -
huha da, hvor var jeg glad for, at jeg ikke sad bag rattet :-)

Vi har været på marked, kørt en tur omkring søen, hygget os med bøger, sudoko og jeg med mit hækletøj, været nede ved søen og drikke kaffe udedørs i dejlig solskin. Jeg fik gemalen overtalt til, at vi købte et citrontræ, der er blomster i det og de gav den dejliste duft i bilen på hjemturen. Det er ca. 1 m. højt og det kostede ca. 160 kr. - så nu må jeg gøre mig umage for at holde liv i det og se om vi kan komme til at høste egne citroner :-)

Vi havde en overnatning på vej ned ad - der fik jeg ikke noget billede af hotellet, men vi så denne fantastiske påske-ting i byen


 Der var 5000 hånddekorede æg derpå
og der lå mere end 5000 timers arbejde i det

Hjemturen var en vejrmæssig-oplevelse, svingende fra sol og 12 gr. over regn, sne og ned til 2 gr. tilbage til sol og 10 gr.

Vi overnattede lige nord for Wurzburg og sådan så himlen ud, da vi kørte derfra igår morges.
Der havde frosset i nattens løb og var kun 1 gr., men det føltes slet ikke så koldt og i løbet af dagen kom den op på 8 gr. og der var solskin det meste af vejen hjem, så det var en fin vejrmæssig afslutning på ferien. 
Vi var hjemme lige efter aften, hvor vi spiste rejemader og drak dejlig "dansk" kaffe med svogeren og svigerinden - svogeren har boet her hos Frida og mors mis, mens vi var væk.

Det har været en rigtig hyggelig og afslappende tur - jeg føler mig fyldt med ny energi - og hvad den skal bruges til, vil jeg skrive mere om på et senere tidspunkt.