Søg i denne blog

fredag den 21. oktober 2011

Vaffelstrik, zigzaghækling og lagersalg

Så gik den uge, jeg synes egentlig ikke, at jeg har nået så meget og så er det jo alligevel ikke helt rigtig!
Jeg har været i motionscentret 2 gange,
jeg har fået den vaffelstrikkede vest til Nana gjort færdig
Der er en fejl, der hvor jeg er begyndt indtagning til ærmegab og halsudskæring - der er ikke noget at gøre ved det, for nu vil jeg ikke sloges mere med det mønster - en anden gang, så laver jeg skisme selv en skabelon på ternet papir.
Jeg har også fået min zigzag karklud gjort færdig
Den begyndte jeg på, da jeg var til hæklecafe i "Bettekun" med Karen Klarbæk - den er til gengæld lykkedes, jeg har fået taget på indtagning og påtænker at bruge dette mønster til andre ting.

Igår var jeg blevet inviteret til lukket lagersalg hos Rikki Tikki af en af dem,  jeg har gået på kursus med. Der var mange dejlige ting til billige penge, men jeg er desværre ikke så god til impulskøb og ærgre mig i dag over, at jeg ikke fik købt noget Susanne Schjerning stof, men det kunne jeg bare ikke lige overskue.
Kassen, som ses på billedet herunder indeholder mit indkøb derfra -
det må dog forblive en hemlighed, hvad der er deri, da det meste skal bruges til gaver :-)
Jeg har da også fået bagt rugbrød en dag og den anden dag bagte jeg små brød til den grøntsagssuppe, som vi fik. Ja, det går faktisk rigtig godt fremad med at få styr på den sunde mad - vi får igen en masse grøntsager, så Staun brokker sig, ikke over maden, men at han får luft i maven :-)
I eftermiddag skal jeg med Majbrit og Nana til Økologisk Marked i Hobro - så ugen har da haft indhold, selv om jeg ikke længere skal afsted på kursus hver dag.