Søg i denne blog

søndag den 24. maj 2015

At være med Laura til sommerfest og ellers lave ingenting !!

Jeg havde den fornøjelse at komme med Laura til sommerfest på hendes skole torsdag aften, fordi hendes far ikke var hjemme til at komme med - det var et dejligt afbræk i at lave INGENTING.
Det var stillet et stort telt op i haven, hvor vi sad og spiste.
Børnene fra 0. til 5. klassetrin sang for os, det var bare så godt - og der var lavet udstillinger og forskellige ting, der kunne prøves - det, der blev betalt for gik til en lejrtur for de store børn, som så til gengæld måtte tage en tjans.
Laura's klasse havde udstillet bøger, de selv havde lavet - de var så fine - Laura havde lavet en om Isbjørne
Der var indholdsfortegnelse 
faglig information
og tegninger i
virkelig gennemført arbejde.

Vi burde være i haven og have køkkenhaven plantet til, men det bliver vist ikke til meget, for jeg laver INGENTING.

Jeg har nu i noget tid haft problemer med mit bækken/hofter og har derfor været til behandling ved fysioterapeuten, hvor jeg også går til træning.
Mine problemer er ikke sådan lige at få styr på igen og jeg har også haft problemer med at lave de øvelser, jeg laver til træningen - men nu har jeg fået akupunktur og besked på at give det ro i en uge - "du kan bare sige, at fysioterapeuten siger, du skal lave ingenting" sagde hun - ja det er da en herlig ting bare at læne sig tilbage og sige, jeg skal lave ingenting - sådan helt lovligt - ja jeg holder helt bestemt pinseferie, men det vil nu have været sjovere, hvis jeg kunne have foretaget mig noget mere.

Jeg strikker/hækler lidt, går en tur rundt i huset, følger med ud at handle, har været på besøg hos gode venner, Majbrit har erobret vaskemaskine og opvasker og stået for stort set det meste madlavning - så det er vist det, der kaldes smånusseri at jeg laver - hvis man kan sige, at jeg laver noget som helst.
Fordelen er, at nu kan jeg lave ingenting uden at det gør ondt i hofter/bækken - så jeg håber, det giver resultat.

GOD PINSE