Søg i denne blog

søndag den 19. januar 2014

Så kom vinteren, masser af sne har vi fået og vi gik glip af en tøse-fødselsdag

Allerede fredag morgen var der kommet noget sjap og trafikken kørte helt elendigt om morgenen - datteren plejer at bruge max 50 min. på at nå til sit job, men i fredags tog det 2 timer og 1 kvarter - men det er jo ikke noget nyt, at trafikken "går i sort", når den første sne kommer.

Lørdag morgen var der kommet meget mere sne - øv for pokker, datteren og mig skulle sammen med resten af familiens kvinder til tøse-fødselsdag hos en niece.
Men gemalen kunne da få ryddet vejen og børnebørnene blev kørt til svigerinden og svogeren for at blive passet - og vejen derop var da rimelig farbar, så vi kunne da sagtens komme afsted - troede vi.
Kort efter blev der ringet, en svogeren var ude at køre på den strækning, hvor vi skulle og det så bestemt ikke godt ud - han synes ikke, vi skulle sætte liv og lemmer på spil, for at komme derud, men vi bestemte jo selv.
Gemalen var på det tidspunkt kørt efter svigerdatteren, så vi ringede til ham og han var enig med svogeren, så vi valgte at blive hjemme.

Hold nu op en tam følelse - der står man i det pæne tøj og er klar til en masse hyggelig snak og lækkert mad og ja, hvad skal man skal man så ta' sig til !
Børnene var jo kommet afsted - så det blev oprydning og rengøring og et stykke opvarmet pizza :(

Nå men Nana havde fået lovning på en Mac Donald tur til aften, så det endte med, at vi mødtes der, fik noget at spise og fik børnene med hjem - de havde helt sikkert haft en fantastisk dag med slæde og snemand - de var trætte og blev puttet, og vi fik set håndboldkampen og det var så den lørdag.

I dag har vi holdt os herhjemme - gemalen har ryddet vejen, datteren har været ude og lege med børnene - jeg har nusset rundt - syet navn på en ny frugtpose til Nana


Jeg har broderet navnet og nu skal stykket lige applikeres på.

Imens sov Emil, og Nana og hendes mor bagte hindbærsnitter
Nana synes, der skulle grøn glasur på
og det overlevede vi også :)
De er bagt efter Mette Blomsterberg's børnevenlige udgave.

Nu er der spist til aften - svinemørbrad fyldt med abrikos og ingefær og en med pesto og solmodne tomater, dertil kartoffelmos og grønne bønner. 
Børnene er puttet, datteren laver madpakker, gemalen ser nyheder  - jeg skriver og nyder lyset i haven  - lige udenfor vinduet.

Det var så en hyggelig søndag på "Bakken"