Søg i denne blog

tirsdag den 29. januar 2013

Mig og teknik arghhhhh

Nu udstiller jeg lige al min uvidenhed :

Altså det her med en computer, det kan jeg sådan da finde ud af, så længe det altså gælder om at skrive på den - men så snart det kommer til at handle om det tekniske, der ligger bag computerens kunnen, så står jeg af.

Det er nøjagtig som med min bil, den kan jeg også køre, og den skal bare kan starte hver gang, for jeg aner ikke en dyt om, hvordan en motor fungere, eller hvad jeg skal stille op, hvis ikke den vil køre.

Lige som det her med at fyre - ja, jeg kan da godt smide nogle pinde ind i fyret sammen med et par aviser og få ild i skidtet, men hvordan det omdannes til varme i  huset, det må ingen spørge mig om.

Nu er det så mere end en måned siden, der var juleaften, og jeg fik en ny mobil - ikke en Iphone, men en windows phone - og det er rigtig fint for mig -  jeg har ingen forstand på nogen af delene :)
Jeg har fundet ud af at ringe og sms, jeg kan også tage billeder og komme på facebook og jeg fandt ud af at kigge ind på min blog - jeg er også begyndt at bruge kalenderen derpå -
Men først i dag har jeg taget mig tid til at koble den til computeren og få den opdateret og dermed fundet ud af, hvordan jeg får billederne, jeg tager med telefonen, over på computeren.
Det gik vældig fint, men så vil jeg flytte dem fra en mappe til en anden og vupti, så forsvandt nogen af billederne - jeg gad nok vide hvorhen!!
De er stadig på telefonen, men nu kan jeg altså ikke få dem over på computeren -
HOLD DA NU OP, HVOR ER JEG EN TUMPE TIL DEN SLAGS :(

Nå men der kom da et billede af Nana og Emil over, Som jeg tog igår, hvor jeg havde en hyggedag med dem og Majbrit.

"Her skulle billederne så have været"
Og teksten skulle have været fortsat under dem, men jeg kan ikke få markøren til at hoppe derned, den vil så bare fortsætte med at lave billedtekst under billedet af Nana -

 TEKNISK SNILDE, DET HAR JEG ALTSÅ IKKE !!!

Nana har fundet ud af,
at hvis man kommer penge i,
så kan de noget, de her figurer


Emil sidder så fint helt alene nu  7½ md gammel