Søg i denne blog

tirsdag den 15. november 2011

Jeg synes ellers, jeg er så forsigtig, men...

Forleden vil jeg deltage i en konkurrence på Familiejournalen via FB og jeg var altså ikke lige vågen nok.
Da jeg kommer ind på siden - jeg undres godt nok over alle de mærkværdige ting, de vil vide og at de vil have adresse mm. - men i den gode tro, at jeg altså deltog i den her Familiejournal-konkurrence, besvarer jeg det hele og sender - og da jeg så har trykket send, kommer der jo en besked op, så jeg ser, at jeg nu har deltaget i sådan noget bras, der vil sende mig alverdens reklamer og tlf.opringninger - ja, selvfoskyldt var det men det er helt sikkert
JEG GØR DET ALDRIG MERE


Dem jeg får på nettet, dem afmelder jeg bare, det er ikke så slemt, men på tlf.  ØVØVØV - jeg har ladet være med at tage den nogle gange, når der står hemmeligt nr. - men tænk forleden ringede der en, der viste et mobilnr., så de har nok fundet ud af, at folk ikke gider tage tlf., når det er hemmeligt nr.
Tænk selv ting, som jeg skrev, ingen interesse har, de sender alligevel deres reklamer - lige nu har jeg haft en fra Viasat i røret, som snakkede for sin syge moster - okay, han var en meget hyggelig fætter og forstod budskabet, da jeg sagde til ham, at jeg synes, han skulle bruge sin tid på at ringe til en, han kunne sælge noget til :-))