Søg i denne blog

lørdag den 5. november 2011

Fødselsdage

I vores familie synes jeg, at fødseldage har det med at komme i klumper - i morgen har Laura og min svigermor fødselsdag, de bliver helholdsvis 5 og 92 år. Lauras fødseldag er blevet fejret i vores gildesal i dag med familie og venner.
Det har været en dejlig dag, Laura fik masser af gaver og børnene legede rigtig godt. Jeg tror, vi var 25 og deraf  var der 8 børn  i alderen 4 mdr. til 10 år.
De kom til middag til gryderet og så fik Laura en prinsessekage - dejlig chokoladekage med marcipan, som vi fik lov at smage og der blev sluttet af med hotdogs.
Og hun skulle selv skære for

I morgen skal svigermor fejres. Hun er dement og bor på plejehjem, men fødseldagen fejres hos svigerinden og svogeren, hvor vi hver især medbringer noget mad. Jeg skal have mørbradbøf og en kringle med, så jeg ved, hvad formiddagen i morgen skal bruges til :-)
Jeg forsøger mig ud i det med at bage kringle, forleden forsøgte jeg mig med marcipan og blåbær, der var lige rigeligt fyld, men det skal prøves igen i morgen, så igår kogte jeg blåbærmarmelade, det kan såmænd ikke svare sig rent økonomisk, når man skal ud at købe bær, men det smager godt nok af noget mere, end det man kan købe på glas.

På tirsdag er det så min yngste søster, der runder 49, så der er 3 fødseldage lige oven i hinanden og for det ikke skal være lyv, så havde min svigerfar også fødseldag d. 8. november, men han er desværre ikke mere.
I april og maj måned er det lige sådan - der kommer fødselsdagene også væltende oven i hinanden.