Søg i denne blog

søndag den 1. juli 2012

En dejlig sommerdag i Holstebro

Gemalen's ældste søster og svoger bor i Holstebro, og der var vi på besøg igår sammen med de to andre søstre og svogeren.
Vi tog hjemmefra kl. 8.20 og var hjemme igen kl. 23.45 - så det var en heldagsforestilling :-)

Da vi kom blev der serveret en dejlig brunch og så drog vi kvinder på strøgtur - Holstebro er jo en dejlig handelsby og jeg så bl.a. hende her

Det er  ”Maren å æ Woun"
du kan læse om hende
Min svigerinde fortalte, at "Maren" hver aften bliver puttet i seng af vægterne.
Hun sænkes simpelthen ned i jorden om natten, fordi hun er en formue værd :-)

Da vi havde vandret gennem byens gågade, kørte vi hjem til eftermiddagskaffe på terassen, og så kørte vi alle afsted ud og så på marker - ja store store grønne marker, som skal huse  Spejdernes lejer 2012.

Svogeren arbejder i den forvaltning i Holstebro Kommune, som står for at gøre områderne klar til dem, så han skulle vise svigerinden fra Sæby, hvor hun skal bo, når hun skal være på denne store sommerlejr.
Det er et imponerende stykke arbejde, der lægger bag sådan en lejr og en helt utrolig stor oplevelse for dem, der deltager. Peter, sønniken, var også spejder helt til han kom ind til Forsvaret og han har deltaget i et par stykker af disse store spejderlejre nede i Kliplev, hvor vi også var på besøg, men den her er den største nogensiden, fordi den er for alle spejderkorps, fortalte min svigerinde, som har været spejder i rigtig rigtig mange år og også har deltaget i div. andre store sommerlejre.

Fra spejderlejr's området kørte vi ud til
 Nørre
Der var bare så smukt ude, solen skinnede og "H.C. Andersen" var der også :-)
Han sad med høj sort hat på en bænk udenfor cafeen og talte med nogen ;-)Desværre kunne vi ikke komme ind og se herregården

Og desværre så havde jeg ingen kamera med igår - så jeg er nødt til at henvise til div. hjemmesider - for i kan få et indblik i, hvad jeg oplevede igår :-)

Ja, så fik vi dejlig aftensmad inden vi kørte hjem :-)

Alt mens vi hyggede os ude vestpå - var liljen sprunget ud hjemme på brøndækslet.