Søg i denne blog

mandag den 31. december 2012

NYTÅRSTANKER

I dag er sidste dag i 2012

Jeg har kigget på, hvad jeg skrev i min blog sidste år på denne dag -
Året der snart er slut, har budt på lidt af hvert, det har ikke just været det nemmeste i mit liv - hvad det nye vil byde på, ja det kan jeg ikke rigtig vide, for der er ting, vi ikke selv kan gøre os til herre over, men jeg er heldigvis kommet dertil, hvor jeg er indstillet på, at få det bedste ud af det, uanset hvilke muligheder, jeg får.
og indlægget sluttede sådan

Heldigvis ser jeg igen positivt på livet, jeg har fået øjnene op for den kreative verden igen og den har ført mig ind i Blogger-verdenen - hvilket har været en helt utrolig dejlig oplevelse.
Jeg tror på, at jeg nok skal finde mit ståsted og få noget godt ud af det.
Der skal arbejds på at konkretisere ønskerne til det, der skal gøre livet lyst og godt i det nye år.

2012 
blev et godt år for mig. Jeg tog den store beslutning at melde mig ud af arbejdsmarkedet, at blive hjemmegående (den etiket vil jeg ellers ikke have, men synes egentlig meget godt om den nu) - det var en rigtig beslutning.
Jeg mærker igen livsglæden - livslysten - ser  mulighederne frem for begrænsningerne.
Jeg tror, jeg skal nå at udleve alle mine drømme her og nu, og dem er der så mange af, at det ikke kan lade sig gøre - men jeg er ved at lære at sætte pris på det, jeg når, fremfor at banke mig selv oveni hovedet med det, jeg ikke fik gjort.
Jeg er impulsiv og nem at lokke, så ofte ender min dag anderledes end jeg planlagde den - men det er det, der er med til at give glæde og spænding i mit liv.

2012 blev et rigtig godt år for mig og jeg håber og tror på, at det vil fortsætte i 2013

Med disse ord vil jeg ønske alle

Rigtig godt nytår


gå igang med at forberede vores nytårsmiddag
 og tænke over, 
hvilke forventninger jeg har til det nye år.