Søg i denne blog

tirsdag den 3. december 2013

Julemand, julesang, spaghetti-gudstjeneste, juleklip og en engel

Så smuttede der lige en weekend - ja, d. 1. søndag i advent var der jo :)

Lørdag aften var vi til fødselsdag hos svogeren, en hyggelig aften med børn, svigerbørn og børnebørn - hjemmelavet suppe m. hjemmelavet melboller - det er godt nok godt - det kan da godt være, jeg ved lejlighed skal prøve selv at kaste mig ud i hjemmegjorte melboller - det har jeg nemlig aldrig gjort før.
Vi fik også tarteletter m. høns i asparges og hjemmegjort isbombe - ja, der blev sandelig kræset for fødselaren og vi andre med :)

Søndag var datteren og jeg afsted med Emil og Nana - vi var inde i byen og tage mod julemanden, der kom med toget, byens juletræ blev tændt og vi gik om det og sang julesange, og så gik vi i kirken til spaghetti gudstjeneste, som faktisk burde hedde suppe-gudstjeneste, for vi fik suppe, en ganske udmærket ide :)
Emil var den mindste i kirken og havde lidt svært ved at sidde stille, men det gik og det var nu ganske hyggeligt.
Rigtig hyggelig eftermiddag, hvor det var tydeligt, at der nu var en 3. generation på vej i byen, hvor jeg har levet hele mit liv :)

I dag var det så Laura's tur - ja først var jeg lige med gemalen til kontrol på hjertesvigtklinikken, det gik rigtig fint og var formodentlig sidste gang, vi var der - det er da en dejlig besked at få :)

Så jeg tog glad afsted til Laura's skole, hvor der blev klippet og klistret, sunget julesange og spist æbleskiver.
En rigtig hyggelig formiddag.
En mormor fortalte, at hun havde fået et engle-uro - det var engle, med en krop lavet af et aftryk fra børnens fødder og vinger lavet af deres hænder - det måtte Laura og jeg altså hjem og prøve :)
Jeg arbejdede lidt videre på ideen og Laura gav sit besyv med, og vi endte op med dette


En fod og hendes to hænder blev lavet i hvid karton, jeg tog et billed af Laura, som blev klistret på, og så syede jeg en "kjole" af tyl på, med en krave af en blondebort med hjerter, og vinger og krop blev pyntet med hjerter, jeg fandt lidt kunstig hår og det som billedet desværre ikke gengiver er, at englen er sprayet med guld og vi har limet guld stof på bagsiden.
Imens jeg klippede og syede, så kom Laura nelliker i en appelsin - så der duftede rigtig af jul her :)

Jo jo vi er gået ind i december, vi har fået lys i vinduerne, der er gang i julekalenderne, julemanden kommer forbi i weekenden og stille og roligt bliver der pyntet til jul i vores hjem.