Hmmmm - jeg har stædig holdt fast i, at jeg altså ikke kan spise alle de der fedtfattige mælkeprodukter - fromage frais har været det mest afskyelige af dem, og det sidst tilkommende, som jo absolut ikke er en nyhed mere - nemlig SKYER - det spiser (spiste) jeg heller ikke.
Men forleden da vi handlede, skulle vi købe græsk yoghurt - og jeg plejer altid at købe den med 10% - men så for pokker da, jeg ved da ikke lige, hvad der stak mig
men jeg tog altså den med 2%
(og nej, det var ikke en fejlmanøvre).
- men vupti vovvov -
der hoppede en
lige ned i min indkøbsvogn ;)
Nå ja, der var jo nok noget, der havde spøgt inde i mit hoved med de her fedtprocenter og indhold af protein.
Det jo sådan, at jeg en stor del af min tid taster min kost ind, så jeg kan se, hvor mange kcal jeg får og hvordan de er fordelt på næringsstofferne kulhydrat, protein og fedt.
Det kniber med at få protein nok, og når man så ser på procent-fordeling, ja så bliver der jo for meget på de øvrige, det er specielt fedt, jeg så får rigeligt af.
Nu må jeg så erkende, at lidt "skyer med pære og vanille" til morgenmad tilsat en smule god müsli - er ret godt for min nærings-fordelingen - og jeg må også erkende, at jeg faktisk godt kan li' det :/
Den der 2% græske yoghurt den var nu mere lalalala - jeg var i alle tilfælde ikke vild med den i tzatiki, den gik lige an i coleslaw.
Så måske jeg næste gang forsøger mig med en skyer naturel :D
Ja, man har jo et standpunkt til man tager et nyt :D