Søg i denne blog

onsdag den 28. august 2013

Venindebesøg med værtindegave og hindbærsnitter

I dag har jeg haft hyggelig veninde-besøg :)

Susanne og jeg kender hinanden mange år tilbage, vi startede samtidig som tillidsrepræsentanter tilbage i 1990/91- vi bor ca. 3 kvarters tids kørsel fra hinanden, vores arbejdsliv gik i hver sin retning, men vi har alle årene holdt kontakten.
Vi ses ikke tit, men med mellemrum - heldigvis har vi jo mail, sms, facebook og hvad ved jeg, hvor vi holder hinanden opdateret om vores gøren og laden.

I dag har vi så sladret og drukket kaffe i "hønsehuset" - Susanne er rigtig sød og god til det med en værtindegave og i dag fik jeg denne herlige bog
Der er mange sjove ting i :)

Jeg nåede at bage hindbærsnitter 

Jeg lavede hindbærmarmelade igår og blev inspireret af Bagedysten i TV i aftes, hvor der blev bagt Mette Blomsterberg hindbærsnitter, men mine blev altså Lone Landmands hindbærsnitter .
En nem opskrift, som bare passer perfekt i de angivne mængder og de smager rigtig godt med glasur lavet med hvid chokolade.
Jeg er ikke garvet i hindbærsnitte-bagning, jeg forsøgte mig for mange mange år siden og de blev alt for tykke og ikke særlig gode - så det var et spil i lotteriet, da jeg hoppede ud i det - men indtil videre har jeg haft meget god held med Lone Landmands opskrifter og havde det altså også i dag :)