Søg i denne blog

tirsdag den 9. oktober 2012

Børnebørn, venindebesøg, garn mm.

Det går bare der ud af her - det er da dejligt, men jeg skal vist til at finde lidt mere tid til mig selv og mit hjem - nullermændende de hygger sig gevaldigt, når jeg har så travlt med alt mulig andet :-)

Laura vil gerne have en hæklet vest, så i fredags da jeg alligevel skulle besøge min mormor sammen med min mor, kørte vi omkring Skørping, hvor der faktisk er en fin garnbutik - den har vist været der længe, uden jeg har opdaget det - der var meget dejligt garn, men da jeg skulle bruge en farve, der skulle passe til et bestemt par bukser, endte jeg i Tendens fra Hjertegarn.
Jeg er igang med vesten, det er spændende, for den slags mønster har jeg ikke lavet før.
Jeg fik også en hæklenål et nr. størrer, så når vesten er færdig, skal der forsøges om jeg kan hækle et par converse-støvler, der kan passe til Emil.
Han bliver så stor den bette dreng, jeg var lige nede og kigge efter ham igår og var heldig at få nogle gode billeder af ham i kravlegården


 
Han er så sød og det smil, kan mormor ikke stå for
 

Lørdag besøgte jeg en veninde i Holstebro, vi ses ikke så tit, så det er dejligt, når det sker. Hun havde lavet dejlig frokost til os og vi fik vendt en masse gode ting, inden jeg skulle køre hjem igen.
Jeg skulle til aftensmad hos svigerinden og svogeren - der skulle lige siges farvel til niecen, der rejste til England i 3 uger i søndags :-)
Der blev også serveret dejlig mad - så der var fyldt godt op, da dagen var til ende.

Søndag blev en hjemmedag, ren slapper, hvor jeg ikke orkede at lave mad, så vi fik opvarmet pizza fra fryseren, men til gengæld fik jeg lyst til at bage og bagte en kringle til kaffen, jeg brugte en opskrift fra et Søren Ryge program, Danmarks bedste kringle, tror jeg den hed. Jeg kogte mos af nogle tørrede abrikoser og kom i sammen med revet marcipan.
 
Igår havde gemalen fri, for han skulle til tandlægen, men han måtte nu være alene hjemme i aftes, for efter jeg havde været nede og passe Emil, mens Majbrit og Nana var til gymnatik, skulle jeg hjem og hente min mor og søster, for vi skulle i bio og se Marie Krøyer - en rigtig god film, som jeg gerne anbefaler. Bagefter fik vi kaffe hjemme hos min mor - en hyggelig aften.
 
I dag har jeg været i motionscentret for førte gang i et par måneder eller mere - selv om min fysiske tilstand er betydelig bedrer end sidste år ved denne tid, så kunne det sandelig mærkes på konditionen, at jeg ikke har trænet længe - hu ha da da der er noget at tage fat på.