Søg i denne blog

fredag den 26. april 2013

10 tons - ja hvad fylder 10 tons - Nana gør ikke

Her skal være komsammen i næste weekend - det er en familiefest der holdes hver 3. år - det er efterkommere efter gemalens morfar og mormor.
I år skal vi samles i vores gildesal og så er der jo lige en anledning til at få gjort nogle af de ting, der pynter lidt op - så som at få fyldt mere granit på.

10 TONS  - i mine øre lyder det fuldstændig vildt, også i betragtning af, at det er efterfyldning, nå men gemalen ved bedst om den slags, så han bestilte 10 tons

De er så her
Ja, jeg gloede godt nok engang, jeg havde troet, at 10 tons vil fylde hele gården op, men det fylder altså ikke mere end det her!

Men det er også rigeligt, når det skal fordeles ud :)

Vi har besøg af Nana - igår skulle jeg spise til aften og senere hveder hos Nana og hendes mor og far og så selvfølgelig lille Emil.
Da jeg kom erklærede Nana, at hun vil med mig hjem og sove - det var noget en melding, for det har hun ikke ville, siden de fik Emil for godt 10 mdr. siden.
Det skulle i alle tilfælde prøves, når nu hun selv insisterede - så for hun ikke skulle blive for træt, så fik vi datterens hjemmebagte hveder med og kørte herhjem lige efter aftensmaden.
Vi var lige omkring oldemor (min mor) på vejen, for jeg synes lige hun skulle se Nana, for Nana havde selv fundet tøj og trukket i det - det er rigtig ærgerligt, at jeg ikke fik et billede af hende, for fin det var hun med en grøn gymnastik T-shirt, en brun/lyserød strikketrøje, der er ved at være for lille, cowboybukser og to forskellige strømper :)

Nana vil ikke have hveder, så vi så Lille Per på DVD, og så gik vi i seng, men lige da vi var færdige med at læse, så kom morfar hjem, og så måtte Nana op og sige hej - og så vil hun også have hveder, så det fik vi, men det gik lidt stærkt, for klokken nærmede sig 22 og træt var hun - så vi skyndte os i seng igen og Nana har sovet i morfars seng hele natten, og ikke en eneste gang har hun sagt, at hun vil hjem eller har været ked af det.
Nu er Nana ude at lege med morfar, så mormor har lige lidt tid for sig selv :)