Søg i denne blog

onsdag den 27. februar 2013

Pulled pork

Vi skal have svigerinden og svogeren til aftensmad i morgen - de plejer ikke at være blege for at prøve noget nyt, så jeg har besluttet mig for, at vi skal have brugt den nakkefilet, der lå i fryseren og ventede op at blive lavet til  pulled pork - det bliver spændende, for jeg har aldrig prøvet at lave det ;)


Jeg har hentet opskriften Her  -
der findes godt nok mange udgaver, men den her synes jeg lød nemmest at gå til.
Jeg undlod det med at brænde whisky af -
I morges kom nakkefiletten i saltvand
og det har den stået i, i køleskabet indtil kl. ca. 20

Så blev den ruppet
hold nu op en stor portion krydderier, der skulle gnides ind i den,
så nu står den godt indpakket i film inde i køleskabet
 og venter på, at jeg står op engang i nat og sætter den i ovnen, 
hvor den skal tilbringe hele dagen i morgen.

Der er lavet burgerboller
her er de til hævning og lige nu er de i ovnen.

Jeg er rigtig spændt på, hvordan det smager - jeg har nemlig aldrig smagt det :)