Søg i denne blog

mandag den 28. maj 2012

Terrasse "hønsehuset"

Det har jo bare været et helt fantastisk pinse-vejr og det er blevet nydt herhjemme.

Igår indviede vi "hønsehuset" som skal være vores overdækkede terrasse - det er ikke færdig endnu, men vi kunne ikke vente, for vi har fundet ud af, at der bare er så dejligt at sidde dernede.
Vi holdt et lille grill-party med Laura og hendes mor og far -
(på billedet er det gemalen)
sønnen var grillmester
og Laura havde en blomst med til den nye terasse
Der skal kalkes i hønsehuset og så skal der noget hygge derind, men det kommer :-)
Bemærk lige vinduet, som kan anes til venstre i billedet, det har gemalen sat i - han var ikke meget for det, for hønsehuset er virkelig gammelt og bygget op af kampsten og siden hen blevet repareret med noget beton, så han var noget betænkelig ved at bankehul i væggen, men det gik og han har endda også lavet en fin lille vindueskarm under det gamle staldvindue.

Vi skulle have fundet ud af at bruge det gamle hønsehus til det her for længe siden, for vi har ikke været gode til at sidde ude, fordi der "lufter" ret meget herude på bakken, selv inde i gården under halvtaget lufter det meget. Vi lavede ellers en plads til bord og stole under halvtaget for nogle år siden, men har altså ikke brugt det ret meget.

Laura fik lov at tage min bærbare computer med ned i "hønsehuset", og det trådløse netværk kunne lige nå derned, så nu kan jeg klare både bloggen og håndarbejdet dernede fra :-)
Det skal nok give en god sommer :-)