Søg i denne blog

mandag den 28. maj 2012

Terrasse "hønsehuset"

Det har jo bare været et helt fantastisk pinse-vejr og det er blevet nydt herhjemme.

Igår indviede vi "hønsehuset" som skal være vores overdækkede terrasse - det er ikke færdig endnu, men vi kunne ikke vente, for vi har fundet ud af, at der bare er så dejligt at sidde dernede.
Vi holdt et lille grill-party med Laura og hendes mor og far -
(på billedet er det gemalen)
sønnen var grillmester
og Laura havde en blomst med til den nye terasse
Der skal kalkes i hønsehuset og så skal der noget hygge derind, men det kommer :-)
Bemærk lige vinduet, som kan anes til venstre i billedet, det har gemalen sat i - han var ikke meget for det, for hønsehuset er virkelig gammelt og bygget op af kampsten og siden hen blevet repareret med noget beton, så han var noget betænkelig ved at bankehul i væggen, men det gik og han har endda også lavet en fin lille vindueskarm under det gamle staldvindue.

Vi skulle have fundet ud af at bruge det gamle hønsehus til det her for længe siden, for vi har ikke været gode til at sidde ude, fordi der "lufter" ret meget herude på bakken, selv inde i gården under halvtaget lufter det meget. Vi lavede ellers en plads til bord og stole under halvtaget for nogle år siden, men har altså ikke brugt det ret meget.

Laura fik lov at tage min bærbare computer med ned i "hønsehuset", og det trådløse netværk kunne lige nå derned, så nu kan jeg klare både bloggen og håndarbejdet dernede fra :-)
Det skal nok give en god sommer :-)9 kommentarer:

 1. ÅH det skal nok blive godt Hønsehuset.
  Du må igang med at indrette.
  Måske skulle du lægge en madras dernede, så kan du ta dig en slapper, når du har brug for det.
  KH hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne - det skriger på dejlige farver og bløde tæpper og puder og så lidt på væggene, men de skal lige klakes først - og jeg er lige ved at overtale gemalen til en liggestol :-)

   Slet
 2. Bare en skøn oase! Det er super lækkert for dig, det trådløse netværk rækker helt derned. Jeg kunne bo ude hele sommeren, hvis det ikke var for lille Andrea, som ikke tåler at være ret længe i direkte sol.
  Det sted skal I helt sikkert nok få brugt rigtig meget. Vi bor i Vildmosen, hvor det også blæser rigtig tit og har også grillet i garagen :) Man må sno sig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Louise - det her er perfekt, fordi huset er så "dyb", at vi kan trække ind, hvor der ikke er direkte sol, jeg er nemlig hys med for meget sol efter gemalen har været ramt af modermærkekræft - og ja, vi lærer at sno os, når vi ikke bor i et typisk parcelhuskvarter inde i storbyen, hvor husene læer for hinanden :-)

   Slet
 3. Det blir hele familiens oase nede i "hønsehuset" jeg er sikker på det blir lækkert og smadder hyggeligt , det er super når dub kan nappe den bærbare med

  SvarSlet
 4. Det blir hele familiens oase nede i "hønsehuset" jeg er sikker på det blir lækkert og smadder hyggeligt , det er super når dub kan nappe den bærbare med

  SvarSlet
 5. Det blir hele familiens oase nede i "hønsehuset" jeg er sikker på det blir lækkert og smadder hyggeligt , det er super når dub kan nappe den bærbare med

  SvarSlet
 6. Nej, hvor bliver det bare hyggeligt....det glæder jeg mig til.at se billeder af, som tingene skrider frem :-)
  Her går det stille og roligt fremad med at pakke kasser ud,og få plads til alle vores ting. Men det føles allerede som "hjem", - bare mine børn er med mig, så er alt godt :-)

  Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Lene - dejligt at høre, at du har fornemmelser af "hjem" i jeres nye lejlighed - jeg er også sikker på, at du nok skal få det gjort rigtig hyggeligt og du har så meget ret i, at det vigtigste er, at man har sine børn og dem, der står en nærmest - plads det skal vi nemlig nok finde til dem alle :-)

   Slet