Søg i denne blog

tirsdag den 14. juli 2015

Turistattraktioner - har vi sådan nogen - næsten lige om hjørnet !!

Det er jo ikke just fordi vi har det mest eksemplariske sommervejr for tiden - men der regner da i det mindst ikke og der er heller ikke så koldt, at vi behøver tage jakken på i dagtimerne.

Så igår eftermiddag kørte gemalen og jeg en lille tur her i omegnen og vi havde taget termokanden med.

Jeg besluttede, at vi skulle en tur omkring Willestrup - vi kalder det "slot", jeg kan så læse mig til, at det er et gods :)
Min nysgerrighed kom sig af, at datteren var kørt omkring med Nana og Emil forleden, fordi Nana er meget fascineret af slotte for tiden.

Det er meget længe siden, vi har været derinde omkring - men det er faktisk en utrolig skøn vej ind omkring slottet med voldgravene omkring og de gamle avlbygninger på den anden side af vejen.
Man kan kigge ind i slottes fine have - som ikke længere er offentlig tilgængelig - det var den for nogle år siden, da havde man lavet en Barokhave og der var Egnspil med amatørskuespillere fra hele oplandet, men det kørte ikke, om det lige var økonomi eller energi, der blev et problem, det husker jeg ikke helt.

Nå men vi kørte ud til Møldrup siden og fortsatte til P-pladsen ved Store Blåkilde, hvor der var borde og bænke, så der gjorde vi holdt og indtog vores medbragte kaffe med udsigt til engene, hvor Store Blåkilde har sit udspring.
Nu ved vi, hvor Store Blåkilde er - men jeg tænker godt nok, at der ikke er meget vejvisning dertil, så det kan være svært at finde den, hvis man ikke har været der før.
Det er ved at være mange år siden, vi har været nede ved kilden, og lige nu kan vi ikke går derned, men jeg kunne da ta' et billede af stedet :)
Det er  ikke lige til at se,
der ligger en kilde derude på engen et sted :) 

Vi kom til at snakke om, hvor mange turistattraktioner, der rent faktisk er lige omkring os og hvorfor der egentlig ikke gøres mere for at gøre dem mere attraktive -
eller er de attraktive og vi bare ikke ved det 
fordi vi bor lige midt i det hele !!!