Søg i denne blog

lørdag den 29. oktober 2011

Inspiration

Jeg har haft nogle travle og inspirerende dage her på det sidste.Jeg er blevet inspireret til at leve i NUET - det er utrolig, hvor svært jeg har ved det - men jeg øver og øver og det siges jo, at øvelse gør mester, så pludselig en dag, må det da sidde på rygraden.

Igår var jeg til "Kreative dage" i Fredericia - en lang tur og en lang dag - men en rigtig god og hyggelig dag. Jeg var sammen med en veninde, som jeg ikke har set længe og vi hyggede og vi blev INSPIREREDE - inspireret til en masse kreativitet.
Det var første gang jeg var på messen, men Hanne har været der mange gange, så hun havde forberedt sig og udset sig nogle stande, vi skulle se, men vi så jo også alverdens andre stande. Jeg tror ikke, vi nåede det hele - eller rettere sagt, så kunne jeg godt have brugt mere tid, men krudtet var brugt og messen lukkede kl. 17 - så det var ikke muligt.

Der er for mig en god sammenhæng i at komme afsted til sådan en messe og at øve i at leve i NUET.
Når jeg går der mellem alle de engagerede mennesker, de flotte stande alle de herlige garner og sjove ting, så er hele min koncentration lige der, lige nu. Så lever jeg i NUET.
Tænk engang, jeg gik med mit kamera i tasken, men fik ikke taget et eneste billede - der var ellers nok, der kunne være interesant at have billeder af.
Der var masser af arbejdende stande, og et sted prøvede jeg at hækle tunesisk hækling, det var en spændende teknik og noget, jeg aldrig har set før.
Der var masser af muligheder for at bruge penge, men jeg har stadig problemer med at være impulsiv og overskue så mange forskellige muligheder - men jeg er blevet inspireret til at lave ting og sager, så jeg skal nok finde butikkerne, hvor der kan bruges masser af penge :-)

I dag har jeg været til damefrokost -  en 60-års fødseldag og tænk engang, fødselarens datter læste et digt for hende, et digt af Piet Hein om at leve i NUET

At leve i nuet er livets teknik -
og alle folk gør deres bedste,
men halvdelen vælger det nu, som gik,
og halvdelen vælger det næste.
Og det forrige nu og det kommende nu
blir aldrig i livet presente
og alle folks levetid går sågu
med bare at mindes og vente.
For det nu, som er gået, er altid forbi,
og det næste blir aldrig det rette.
Næ, sørg for, at nuet, du lever i,
engang for altid er dette.

- det var da helt utroligt, at jeg lige skulle høre det i dag :-)

Nu er det lørdag aften, jeg fik lige lyst at kigge ind på Blogger, men nu vil jeg gå hen til min mand og være nærværende :-)