Søg i denne blog

søndag den 26. juni 2011

Det var vores sommerferie i år

Vi har i år holdt ferie meget tidligt, men det har nu været dejligt og vi kan se frem til at nyde hele juli måned herhjemme, den tid hvor køkkenhave og drivhus giver en masse rare sager.
Vi har været i Østrig sammen med vores datter, svigersøn og vores barnebarn Nana på 1 år.

Vi havde fint vejr til køreturen derned, tilpas temperatur og tørvejr. Vi ramte nogle gode rastepladser, hvor der var mulighed for at Nana kunne lege, inden hun igen skulle sættes i bilen. Nana klarede køreturen utrolig flot.
                                                     


Vejret vekslede en del, men vi havde nogle gode dage med sol og varme og så var der også nogen med regn, men ikke hele dage, så det endte altid med at vi kunne lave et eller andet
Her er vi ude at sejle på Zelle am See
og her er far og morfar ude at bade med Nana, som dog er steget op igen
Vores udsigt fra værelset til zwölferkoglen i Hinterglemm
Vi boede på et dejligt hotel, hvor vi havde All incl. - fin betjening, dejlig mad og fine og rene værelse, dejligt udenomsareal med legeplads og opvarmet pool til 2360 kr. pr.pers. for en uge - det kan kun anbefales.


 Det har helt sikkert været godt for mig at have haft ferie og været væk hjemmefra, så der er lige som en smule mere energi til at klare hverdagen igen.
Jeg skal igang med at hækle en trøje til Nana - spændende, for jeg har ikke prøvet at hækle tøj før, så det vil jeg nok underholde lidt mere om her på bloggen i den kommende tid :-)