Søg i denne blog

tirsdag den 9. august 2011

Åhh jeg ville ønske....

... Ja, der er så mange ting, vi kan ønske os her i livet, men lige nu vil jeg så gerne ønske mig noget mere energi.
At en depression kan tappe en fuldstændig for energi, det vidste jeg ikke, men det ved jeg nu.
Jeg er heldigvis på vej i den rigtige retning og har nogle gode dage ind imellem, men jeg skal administrere min tid meget stramt, hvis jeg ikke skal få for store tilbagefald - og det er jo rigtig svært, når der er meget, jeg gerne vil på de gode dage. Jeg vil rigtig gerne have meget mere energi til mine børnebørn, det er så livsbekræftende at være sammen med dem og jeg vil det så gerne, men for tiden må det være i mindre frekvenser.
I søndags var der energi til, at vi hentede Laura og jeg har haft et rigtig dejligt døgn med hende.
Vi hentede hende søndag til aften og tog en tur ud til Øster Hurup, hvor vi spiste på Rasmus Klump

Laura fik en fin anretning med frikadeller, agurke- og gulerodsstave, pandekager med syltetøj og melon og appelsin og hun nød det, men hun elsker altså også røget laks, som der var på min pandekage, så vi lavede lige et byt med en frikadelle og lidt laks.
Da vi havde spist kom vi lige omkring en hoppeborg, der skulle prøves

Et ishus kom vi også forbi og der måtte vi jo lige inden omkring, men så var der altså også tid at køre hjem.
Mandag formiddag gik med hygge i nattøj - først morgenmad foran fjersynet, hvori der var tegnefilm, så skulle der tegnes og snakkes og ses lidt mere TV og så skulle vi jo spise til middag - her i huset spises der varm mad til middag, fordi Staun har nogle atypiske arbejdstider.
Vejret var ikke for stabilt og jeg havde ikke turde nævne den tur, jeg havde tænkt mig til Zoo - men da vi så skulle finde på noget, foreslog Laura selv Zoo - så jeg kiggede den lokale vejrudsigt og det så nu ikke så slemt ud, så vi drog afsted og fik alletiders hyggelige eftermiddag.
Laura elsker dyrene i Zoo, så det tager tid at komme rundt, ja eftersom der kun var hende og mig afsted, så måtte farmor jo også dristige sig ind i krybdyr-huset UFFF hvor jeg ikke kan li' slanger og fugleedderkopper - det lige så det gusser ned af ryggen, bare ved tanken.
Der var også optræden af en Safari Simon, det synes Laura var rigtig sjovt og det synes jeg såmænd også.

Her er Laura lige oppe og kravle lidt på en klatrevæg :-)

Vi spiste aftensmad på cafeteriet i Zoo og så blev Laura kørt hjem til sine forældre igen.
sådan en dejlig dag kan lade sig gøre for mig, fordi Staun er hjemme hele formiddagen og er god til at tage sig børnebørnene, når de er her.
I dag er jeg træt, men vist mest fordi mine knæ ikke har det så godt  - det er nu nok overvægten, der begynder at tynge, så jeg skal gerne meget snart have så meget energi, at jeg kan overkomme at gøre noget alvorligt ved den overvægt.
I næste uge skal jeg begynde på et forløb for stress og depressionsramte, det hedder "ny vej fra stress til trivsel" - jeg skal være der 2½ time hver dag og der er indlagt motion 4 dage om ugen - jeg håber sådan, at det kan give mig energien tilbage, så jeg kan komme helt op på dupperne igen og videre med mit liv.
Jeg skal da lige huske at fortælle, at jeg har prøvet at overføre billeder fra min mobil til bloggen i dag - det lykkedes, men om det var på den nemmeste måde ved jeg ikke rigtig :-)