Søg i denne blog

onsdag den 7. marts 2012

Hverdag

Der er hverdag her - ja, det kører bare der ud af med hverdagssysler.

Mandag var jeg til CV-møde i A-kassen, det tog en smule ekstra tid, for edb-systemmet kunne vist ikke helt finde ud af, om jeg var "gammel" eller nyledig - men vi fik det på plads og jeg er godt informeret om, at jeg skal søge job hver uge og der skal være 2 i gennemsnit.
Om eftermiddagen kom min mor lige og skulle låne symaskinen.

Om aftenen var jeg i "nørkle-klub", de fleste lavede patchwork - det er jo bare så fint, men hold da op et stort arbejde, jeg er ikke sikker på, at jeg har tålmodighed til den slags, men hvem ved, måske jeg bliver fristet af de fine ting, der laves. Jeg fornøjer mig stadig med Nana's cirkeline-kjole og nu er den snart færdig.

Igår skulle Nana hentes i dagplejen "mormor henter dig" siger hun og så siger hun "Nana løfter mormor"  - der er lige nogle ting, hun ikke kan få vendt rigtig, for hun mener altså at mormor henter Nana og mormor skal løfte Nana :-)
Nana og mormor handlede og hjalp med aftensmaden, Nana blev udstyret med en skål og et piskeris og spiste af ingredienserne til salaten, som mormor lavede og så spiste vi  en dejlig lagsagne sammen med Nana's mor, inden jeg tog hjem igen.

I dag står den på alm. husarbejde herhjemme og så en tur til fysioterapeuten.

Ja, jeg synes faktisk, det er lidt svært at finde tid til de projekter, jeg gerne vil have gang i - men det kommer vel - om 14 dage holde jeg ferie i lang lang tid, og skal altså ikke søge job eller til møder, så giver det lidt luft og mere mod på at gå i gang med de størrer projekter.