Søg i denne blog

torsdag den 21. november 2013

En glad lille nissepige

Julen nærmer sig, for mange af os voksne kommer den ofte før end vi aner det - men for en 3-årig, der kan huske nogle ting fra sidste jul, så kan den ikke komme hurtig nok :)

Så i dag var glæden stor, da hun skulle på tur med børnehaven til en anden børnehave og se nisseteater og de skulle have nissehue på :)


Men tiden herefter kan blive lang, for her til morgen var hun helt sikker på, at nu er det jul, og der kommer sne og nisser i morgen :)

Jeg må vist gå igang med juleriet før end jeg plejer i år, for "nissepigen" kan få fuld fornøjelse af julen og det, der følger med.

Første projekt var altså at reparere hendes nissehue, og nu skal jeg igang med at sy nye julesokker, så de kan blive hængt op et sted, hvor vi er sikker på, at julemanden kan finde dem, når han kommer "flyvende" forbi  - ja, han flyver, for han har jo travlt :)

Jo, jeg synes godt nok, at julen lige med et kommer brasende, tænk på søndag er der kun 1 måned til, at der er juleaften - så det er vel heller ikke ved siden af at få begyndt på juleriet.
Vi har fået lyskæderne op i haven - desværre er mit kamera ikke god til at tage billeder i mørket, ellers havde jeg gerne lagt et billede ind, for flot ser det ud herude på landet (ja, det gør det da alle steder), hvor vi ikke har gadelys.

Spændende bliver det at se julepynteriet her i huset i år, hvor vi er 3 generationer til at pynte op. Datteren's og min stil er ikke lige helt den samme - jeg er til Trip trap nisser, guld, sølv og rødt - datteren er til Medusa og de alternative farver - men det problem løser vi.
Datteren kan pynte lige så tosset hun vil på 1. sal - jeg pynter i underetagen, hvor der selvfølgelig også skal gøres plads til de mere børnevenlige ting.
Kunststykket er jo, at vi alle kan se os selv og holde ud at være her i julemåneden :)