Søg i denne blog

lørdag den 7. juli 2012

Gemalen ferie uge

Tiden iler afsted og jeg når slet ikke alt det, jeg gerne vil, men noget når jeg da :-)

Onsdag tog vi lige en køretur ned over grænsen.
Torsdag tog vi en slap af dag, hvor vi bl.a kiggede på ferie-muligheder og endte med at bestille 5 overnatninger i Østrig og så plukkede vi jordbær
7,5 kg røg der i fryseren
Gemalen plukkede de fleste, mine knæ kan ikke så godt li' det.

Igår var jeg til øjenlæge med Laura, hun var til alm. kontrol tordag, og da viste det sig, at hun havde fået en ridse i hornhinden, så der skulle en ekstra kontrol til igen igår. Hun har formodentlig fået ridsen i onsdags, så den er behandlet hurtigt og så allerede fin ud igår, så nu skal hun have smurt øjet weekenden over og så skulle det forhåbentlig være overstået.

Nå men når vi var ude at køre, så skulle jeg lige omkring Stof & Stil efter et par clips, jeg skal bruge til en suttesnor, men jeg faldt sørme lige over noget bomuldsgarn
Da jeg havde fået 8 nøgler puttet i kurven,
kunne jeg lige så godt tage 10, så jeg fik rabat,
men pludselig var der så 12
i det, som Laura kalder drengefarver :-)

I aftes var vi hos min søster til dejlig mad og hygge, i dag kommer Majbrit med børnene - ja sådan er ugen, hvor gemalen har haft ferie bare smuttet afsted :-)

Jeg var i gang med at strikke et håndklæde i limegrøn - jeg havde et helt nøgle og lidt ved siden af, tænk da jeg så skulle igang med det lille nøgle, så var det to forskellige farver og så var der ikke nok til at det kunne blive så stor, som jeg gerne vil have det, så der blev trævlet op.

PS - Tudsen blev sat fri i et bed ude i haven, så nu kan jeg gå og lure efter den, så den ikke skræmmer livet af mig, hvis den skulle få lyst at hoppe lidt :-)