Søg i denne blog

søndag den 3. februar 2013

Fødselsdagskort og værtindegave

Vi var til fødselsdag hos sønnike igen igår og jeg fik taget et billede af kortet, som han fik den dag, han havde fødselsdag.


Jeg halverede et A4 karton, og har det her fine papir, der er prikket på den ene side og et andet mønster på den anden, så sådan et ark blev også halveret og forsiden blev altså prikket og den anden kom inden i i kortet. Ind på computeren ind i Word og finde Word Art og derinde under finde et layout, der kunne passe, ændre skriften til Comic Sans og skriftfarven, så den passer til papiret - så lavede jeg en lille lomme af blå papir og der var der penge i - fandt et par gode billeder fra årets løb, som blev printet ud på alm. papir,  skrev teksten på computeren, jeg har fundet frem til, at den kommer til at passe i kortet, hvis jeg vælger at skrive med 3 koloner og klippede den ud og klitrede på.
Det tager ikke lang tid og koster ikke 25 kr., som et købe kort efterhånden er oppe i, og så er det personligt, når nu gaven er penge.

Svigerdatteren havde ikke pakket værtindegaven ud, så den fik jeg også lige et billede af
Jeg hækler med fastmasker en cirkel, indtil det passer til låget, så stopper jeg udtagningen, næste omgang hækles i bageste lænke og så et par omgange mere, så det kommer til at passe til lågets højde - så kommer der en omgang med huller til båndet, her bruger jeg stangmasker i hveranden maske og 2 luftmasker mellem. og så laver jeg en omgang med 3 stangmasker og 1 kædemaske i hvert hul - hæft tråden og vupti er det klar til at trække et bånd igennem og sætte på glasset  - det tager under en time at lave sådan et låg.