Søg i denne blog

søndag den 2. marts 2014

Har grinet, fået blomster, pulled pork og hygget mig

Sikke da en herlig start på en weekend, jeg fik :)

Datteren og jeg startede fredag med at tage i Bio og se Klassefesten 2 - den er godt nok sjov, 
hold nu op et godt grin jeg fik -  den film kan anbefales, hvis man er til det hyle morsomme :)
Som min datter sagde "de må godt nok haft det sjovt, da de optog den film".

Vi var i Bio allerede kl. 17 og købte så sandwich og salat med hjem, hvor vi så lige så en Bridgit Jones film på TV - så latter- og smilemusklerne var helt igennem brugte, da jeg faldt i søvn foran TV'et.

Igår fik vi sådan lidt impulsivt en rigtig hyggelig dag med et par rigtig gode venner :)

Det har sine fordele at bo sammen med datteren - hun handlede igår og så kom hun hjem og lavede aftensmad til os - så jeg kunne sidde på min dertil indrettede og hygge mig og få maden serveret i mit eget hjem - det er da luksus, så det gør noget :)

Oveni fik jeg tulipaner af datteren
De er så skønne på denne årstid 

Og veninden kom med roser til mig
De er så smukke 
Jeg nyder synet i min stue i dag.

Vi fik pulled pork - en færdiglavet udgave fra Tulip - det smagte ganske udmærket i datterens hjemmebagte burgerboller med coleslaw og barbecuecauce til.
Jeg synes, at det umiddelbart er en dyr løsning at købe den færdiglavede udgave, men når man tænker på hvor lang tid, en hjemmelavet pulled pork skal stå og bruge strøm, så er det nok ikke så galt endda  - i alle tilfælde ikke når det er på tilbud.

Jeg klarede selv desserten - nougat is fra Vebbestrup Mejeri, et par bananer i skiver, lidt ferskner fra dåse, et stykke hakket chokolade og mandelflager - det var lige det, der var i huset og det blev spist med velbehag :)

I dag er der fastelavn på programmet - datteren er igang med at bage fastelavnsboller, om lidt hentes børnene hos deres far og så skal Nana og hendes mor i Cirkusmuseet i Rold og slå katten af tønden, mens Emil skal sove til middag herhjemme hos morfar og mormor. 

Morfar han har taget middagsøvnen på forskud i dag - han stod tidlig op og vejret er ikke til så meget andet end indendørs hygge - så hvorfor ikke ligge sig på sofaen :)