Søg i denne blog

tirsdag den 25. marts 2014

Grøntsager og Kyllingbryst i stegepose

Som jeg skrev om i sidste indlæg, så går meget tid med at få mad på bordet, der ikke sætter sig på sidebenene.

Jeg tænker meget i at få masser af grøntsager ind på en naturlig og en velsmagende måde.
Forleden fik vi farsbrød med grøntsager fra frost - det var ganske fint, 2 forskellige blandinger lige til at smide på panden - igår måtte jeg også gribe til den hurtige måde, men havde kun en romanescoblanding - det plejer jeg også at kunne li', men igår var den godt nok kedelig, der var for mange gulerødder og jeg havde fået dem dampet lige længe nok.

Så i dag skulle der friske grøntsager i aftensmaden - altså ikke råkost, det måtte gerne være tilberedt.
Vi skulle have kyllingbryst og jeg kom til at tænke på, at datteren nogen gange har lavet det i stegepose, så det skulle prøves - mig ind og google og jeg fandt en, der havde lavet køleskabsoprydning - fint det kunne jeg også passende gøre.
Så jeg kom følgende i en stegepose

3 stk. kyllingbryst krydret med tomatsalt
Et halvt blomkål i buketter
1 rødløg i både,
 1 rød peberfrugt, 2 gulerødder
 og 2 stængler blegselleri i grove stykker.
35 min. ved 180 gr. i varmluft
og så lidt pasta dertil.

Det var rigtig dejlig mad og et godt måltid og det, der ses på tallerkenen gav 567 kcal. 

567 kcal til aften vil som regel være lige i overkant, og jeg spiser også sjældent så meget kød, som det her - men der var plads til det og behov for det i dag.