Søg i denne blog

søndag den 17. november 2013

Nybagte boller, en svesketyv og lidt jule prioriterings-tanker

Nøj hvor tiden løber stærkt - jeg kan ikke følge med i datoen længere - det går alt for stærkt og jeg når slet ikke alt det, jeg gerne vil nå - men det er jo ikke noget nyt :)

Det har sine fordele at have en logerende datter - jeg er altid den sidste, der står op om morgenen, og når der er fridage, så står jeg op til
nybagte boller

Datteren ligner nok sin mor af udseende, men sin far på andre punkter - de er begge morgenmennesker :)

Men jeg ved da godt nok ikke lige med ham 
den bette mand her
Et er at han løber med mine støvler, 
men han har også fundet sveskerne i skuffen
som han glædeligt deler med storsøsteren :)

Vi må vist finde et andet sted til sveskerne, hvis der skal være nogen til juleanden, når den tid kommer :)

Ja julen nærmer sig, og jeg troede, at i år vil jeg lave både det ene og det andet hækleri - men jeg begynder nok at fornemme, at jeg ikke er kommet i gang i tide. 
Jeg hækler stadig vimpler, jeg har spaghettigarn, jeg skal prøve kræfter med til et lille tæppe og jeg har garn til to pige-veste, som jeg også gerne vil nå før jul, så hvor jeg finder tid til jule-halløj, det ved jeg da ikke lige - måske jeg skal ud i en omprioritering!

Vi når det vi når - det er en god tanke, hvis stressen ikke skal ta' over, når julen nærmer sig, men jeg synes også, den kræver en god prioriteringsliste, så man får gjort det, der SKAL gøres, for at få en dejlig juletid. 
I dag sætter gemalen lyskæder op - Nana glæder sig til det bliver mørkt og de bliver tændt :)
Så er der nogen, der gerne vil have en STOR julesok inden julemanden begynder at komme forbi, det har altså en deadline, der hedder 1. december - så det må jeg snart igang med at designe (lyder det ikke bare pralet), jeg har en mindre udgave, som jeg lavede til mine børn, som jeg har tænkt mig at forstørre. 

Men inden vi fortsætter den udendørs-jule-pynteri, så må vi allerførst have ryddet hele sommer-blomster-halløjet væk, så der kan blive plads - vi skal have taget pelargonier og krydderurter ind, samt vores hortensiaer i potter, 
dem er der stadig blomst i, så det er næsten synd, men de hører sig jo ikke ligefrem til på denne årstid, og der skal jo gerne noget gran-halløj frem lige straks.Der er nok at tage fat på, så jeg har da ikke tid at blive ved at sidde her og fundere over tingene.

Go' søndag til dem, der kommer forbi her - eller go'mandag, - tirsdag, - onsdag, - torsdag, - fredag, - lørdag, hvornår I nu end finder tid til det :)