Søg i denne blog

lørdag den 8. oktober 2011

Efterårspynt - en ny epoke starter nu

Nu er jeg sådan set færdig med kurset "Ny vej fra stress til trivsel", jeg mangler bare lige en uge i praktik. Efter meget polemik om den praktik, er det endt med, at vi alle skal være i praktik på det sted, hvor kurset er foregået. Jeg skal efter eget ønske prøve at arbejde i køkkenet - det er et arbejdsområde, jeg aldrig har prøvet før, men eftersom jeg overvejer at skal lave noget andet resten af mit arbejdsliv, så var chancen for at få afprøvet det her. Så det må siges at være en ny epoke i mit liv :-)
Hvad der skal ske, når den uge er gået, det ved jeg ikke - så jeg lever i nuet og ser hvad livet byder på.

Igår kom jeg omkring gartneriet og fik købt lidt blomster - der trængte til fornyelse både udenfor og inde i vindueskarmen. Jeg købte nogle alpevioler, men jeg dummede mig lidt, for jeg har nu sorte urtepotteskjuler og ellers noget plantet i glasskåle, men alpeviolerne er for store til de potter, jeg har, så jeg har måtte ty til mine gamle cremefarvede potter og det passer altså ikke så godt til interiøret mere - så jeg må vist på handlen igen :-)

Jeg fik også købt lidt til at plante udenfor og det har jeg gjort i dag, og det blev til det her
og det her

Ellers er det en stille og rolig lørdag - svigerinden har inviteret på aftensmad, så der er tid til at få strikket lidt her i eftermiddag. Jeg har langt om længe løst mit problem med vaffelmønstret - jeg gjorde det bare på min egen måde, for jeg kunne ikke få det til at gå op, når jeg skulle tage ud, så mon ikke den snart kan blive færdig nu, den er jo ikke så stor.
Så er jeg gået i gang med et sjal/tørklæde til mig selv, det strikkes i multifarvet garn  og på tværs, det er ganske enkelt glatstrikning og der tages ud til den ene side, så det blvier en trekant - det er sådan et strikketøj, jeg kan sidde med, nårr jeg ser TV eller snakker :-)