Søg i denne blog

tirsdag den 5. marts 2019

Skriv i en ordentlig tone - vej, tast og motioner, så må det altså blive godt

Hvad man dog tillader sig at skrive til andre mennesker 😠
Jeg skal simpelthen lige have noget gale ud mellem sidebenene.
Det handler om, hvordan folk tillader sig at skrive til hinanden i medierne - ja jeg ved godt, der er rigtig meget fokus på emnet - men jeg må bare lige have det ud 😖

Jeg læser ofte med på forskellige politiske indlæg, og det er jo utroligt, hvad folk kan få sig til at skrive om og til politikkere og andre, der giver udtryk for deres politiske holdninger - ofte tænker jeg, de ikke engang har læst indlægget, men bare lige set overskriften, nå ja tænker man, der er jo allerede en valgkamp under opsejling.
Men når jeg så støder på det i hæklegrupper på facebook - det er interessegrupper, som folk kan melde sig ind og ud af, som det passer dem - det er primært kvinder - og jeg må da nok sige, de kan være ualmindelig grove overfor hinanden 😱

Jamen hvad får folk da ud af at nedgøre andre i den grad - vi kan have vidt forskellig smag, vi kan have forskellige holdninger - men hvem pokker er herre over, hvem der skal mene hvad 😲
Efter min mening, har vi hver især ret til at have vores holdninger og smag - og for mig er det forskelligheder, der skaber dynamik - jeg mener, det er godt at diskutere/kommentere på indholdet, og det kan sagtens gøres med pæne ord - men det er for pokker da ikke i orden at angribe personer, fordi de har andre holdninger eller en anden levevis end en selv😡

Nå så fik jeg lige afløb for noget, der til tider afholder mig fra at kommentere og deltage i diskussioner på nettet - i perioder kan jeg finde på at slå notifikationer fra på facebook og det kan være på grupper eller personer - men det er jo ærgerlig, for så går jeg jo også glip af alt det kloge og sjove, der skrives.

Ja alting er en prioritering her i livet - 
og godt vi har muligheden for at prioritere - 
at vi ikke skal dikteres.

Hvordan får jeg da gang i vægttabet igen !!!!
Lige for tiden bruger jeg meget tid på at finde løsningen til at få gang i vægttabet igen.

Jeg tabte 23 kg på 10 mdr, og så stod den bare BUM stille, det var i september måned, den gik i stå, så jeg startede i motionscentret d. 1. oktober.
Jeg fik at vide, at jeg var alt for langt nede i kcal, så kroppen tror, der er hungersnød og holder på alt det, der kommer indenbords.
Det var lidt svært at få hævet kcal-indtaget, men jeg er kommet op på 1300-1400 kcal om dagen og jeg går i motionscentret 2 gange, nogen gange 3 gange om ugen - vægten står stadig BUM stille.
Og jeg fatter ikke en hylende fis!!!
Men noget skal der ske, der skal bare gang i det vægttab igen.

Lige nu satser jeg på, at få mere regelmæssighed i motionen, måske det bare er det, der skal til.
Jeg prøver nu også igen at tage en periode med at veje og taste alt hvad der kommer i min mund, for jeg vil forsøge at ramme 1200 kcal om dagen og få motion ind flere gange om ugen - det optimale for mig vil være at komme i motionscentret 3 gange om ugen og så gå en tur på dagene der imellem.

- ROM BLEV IKKE BYGGET PÅ EN DAG 
- og det bliver min hang til motion heller ikke - 
men det kommer 
og så tror jeg på,
at vægttabet kommer igen 😊