Søg i denne blog

torsdag den 26. april 2012

Ikea med gemalen

Gemalen havde fridag igår og sidst på eftermiddagen blev vi enige om at køre i Ikea, for Nana skal have et køkken i fødseldagsgave og Ikea har et fint et i træ.
DUKTIG Minikøkken IKEA Opmuntrer til rollespil. Børn udvikler sociale færdigheder ved at lege voksne og opfinde deres egne roller.
Laura fik et køkken af os, da hun blev 3 år, den gang var vi heldige at få et meget fint køkken på tilbud, det kan vi selvfølgelig ikke få mere, men det her ligner lidt og er til samme pris, som vi gav for Laura's.

Nå men Ikea er skisme et farligt sted at komme hen, selv om vi sprang over hele den øverste etage, så det var godt gemalen var med, så jeg ikke forgreb mig på dankortet : - )

Jeg købte nye rødvinsglas. Jeg har nogle halvdyre, som har taget skade af opvaskeren, og har derfor bestemt mig for, at det skal være slut med de dyre glas, for når jeg har en opvasker, så vil jeg ikke stå og vaske op i hånden, når vi netop har været mange. 
Tænk, de glas ligner hinanden til forveksling, det er lyden, når man klikker på glaset, at vi kan høre forskel på. Vi gav 29 kr. for 6 glas i Ikea - dem der står i skabet og nu ser mindre kønne ud har kostet 79 kr. PR. STK..

Vi spiste kødboller i Ikea's restaurant - det er godt nok billigt, 10 kødboller med kartoffelmos og tyttebær, jeg fik et lille bæger med chokolademousse og gemalen fik ta' selv softice og vi delte en flaske æblemost, og kom af med 87 kr..
Så da vi havde betalt kunne vi bedrer forstå, at restauranten næsten var fyldt sådan en ganske almindelig onsdag aften.

Der regner i dag - nu må der altså gerne snart blive rigtig forårsvejr altså med solskin, så mine tulipaner kan springe ud - for jeg er rigtig spændt på at se, hvordan dem, jeg satte i efteråret ser ud.