Søg i denne blog

tirsdag den 13. august 2013

Børnebørn - Emil 1 år

Mon ikke der er flere, der kender det - ved det første barn/barnebarn, der fotograferer man tidligt og sent - ved den næste husker man det også - ved den tredje har man en tendens til at "glemme" eller der bliver i alle tilfælde ikke så mange billeder af barnet alene.

Sådan har det i alle tilfælde været for mig med børnebørnene - så ham krudttønden Emil har ikke fået så meget kameraplads.

For tiden bruges der en del tid på at være sammen med Emil og Nana, der har været brug for en del pasning og der har været ferie, og der har været mulighed for, at jeg har fået ham på kornet, som her, hvor han også skal prøve en af de her vippe/flyve ting, der står og kalder på mønter ved Bilka's indgang/udgang - det har jo også sine fordele at være nr. 2 - for så tror man jo, selv om man kun er 1 år, at man kan det samme som storsøsteren på 3 år og man får lov at prøve ....

 Det er med at koncentrer sig, 
når man skal styre sådan et fartøj


Sjovt er det - vil gerne blive ved og ved

Og så var der lige her - hvor han bare guffede i sig :)

"mini flødeboller, det er ikke så ringe
og banankage, det kan jeg altså også godt li' "

Emil er en dejlig dreng, som er fuld af krudt - det er ikke for ingenting, at man tænker "Emil fra Lønneberg" -  op og ned af alting skal han for tiden - en rumdeler, jamen hvorfor gå uden om, når man kan komme gennem "hullerne" på 1. og 2. plan - "hov for pokker der var lidt langt ned fra 2. plan - så heldigt at mormor lige sad på den anden side" - ja det fik mormor desværre ikke et billede af - sjovt så det ellers ud :D

Dejlige er de, de kære børnebørn - Laura 6 år begyndte i 1. kl. igår - Nana 3 år går i børnehave og venter på at blive lige så stor som kusine Laura, så hun også kan skrive og komme i skole - og så Emil 1 år, som bener afsted efter enhver åben dør - for han tror bestemt også, han kan være med hos de større børn :)