Søg i denne blog

lørdag den 30. januar 2016

Ugens gang på Bakken

Så gik den ugen
Mon ikke vi nu er ved at være helt ovre div. forkølelser, viruser, halsbetændelse og opkastning, nu har det stået på i godt 2 uger, at en eller flere i huset har været ramt af et eller andet - bedst som vi troede, at nu var det ovre, ja så blev Nana ramt af "omgangssyge" - hun har været syg et par dage i den forløbne uge, hun kastede op og blev noget pjevset - hun er ellers ret sej, for hun vil  bare ikke være syg, men hun måtte altså overgive sig denne gang. 
Nu er hun ved at være på højkant igen og hun er pavestolt og venter med stor iver på, at den første rokketand skal falde ud - og det er lige op over, den nye tand er kommet igennem og sidder lige bagved og venter på at blive vist frem :)


I dag har sønnike fødselsdag 
Tænk, det er 36 år siden han kom til verden - jeg husker det, som var det igår, men det var det ikke, der er jo sket alverdens ting og sager i de mange år, han er "kommet godt i vej" og han har efterhånden i mange år haft sit eget hjem og familie :)

Gemalen inviterede mig på mad
Igår inviterede gemalen mig ud og spise - han havde et gavekort på en 2-retters middag for 2 personer til at ligge - og det er jo en dejlig ting, at kunne forkæle sig selv og altså også mig med på en stormende og grå fredag.
Vi skulle så lige finde et sted, hvor kortet kunne bruges, der var mange forskellige muligheder, vi faldt så over et sted, der hedder OK mad og vin i Aalborg - de skriver, at de serverer god gammeldags dansk mad - og det gjorde de.
Det var et specielt sted, det er en lille meget enkelt restaurant med en gennemgående dør indtil det, de kalder en bar, men som jeg vil kalde et værtshus - der var et venligt personale, der var rigelig med mad og det smagte som det skulle.
Vi fik rejecoctail - den gammeldags slags i portionsglas og med thousand island dressing - jeg tror, den var hjemmelavet - der var ikke sparet på rejerne.
Så fik vi en wienerschnitzel med brasede kartofler og ærter - ja, jeg kunne ikke spise det hele :)
Vi kan altså godt li' wienerschnitzel og det er sjældent, jeg laver det selv, så det vælger vi gerne, hvis vi kommer steder, hvor de serverer det :)

Hækling
Jeg har været afsted til "nørkleri" to gange i denne uge - jeg mødes hver anden mandag med 8 andre kvinder, hvor vi laver hver vores håndarbejde, med patchworkerne i overtal - de laver godt nok nogle fine ting og sikke et arbejde. 
Nu er jeg så også begyndt at gå i "Nørkle-cafe" på Arden gl. station, en aften i hver anden uge - der kan man komme med det håndarbejde, man nu laver og man kan inspirere hinanden. 
Et rigtig godt initiativ, som indehaveren af cafeen har taget - vi er ikke så mange, det har indtil videre været to gange, hvor vi har været 4 der, men forhåbentlig finder flere ud af, at det er en hyggelig måde at være sammen på, få nye ideer og lære nye mennesker at kende.
Man kan vælge at betale for 10 gange eller for hver enkelt gang og der serveres kaffe/te og kage.

Lige nu hækler jeg på hunden, som jeg omtalte i sidste indlæg - det er nu meget sjovt selv at få lov at arbejde lidt med sagen - der er blevet hæklet "baglæns" et par gange, fordi målene ligesom ikke passede helt sammen, men jeg tror, det lykkes at få et rimelig eksemplar ud af det :)

Der er weekend, 
stormen har lagt sig og 
solen titter frem mellem skyerne - 
NYD DET :)