Søg i denne blog

tirsdag den 5. februar 2013

Av for den, så kan jeg lære det

Her sidder jeg ret så stille og rolig i dag - for jeg glemte lige at stille mig i den rigtige stilling igår, da jeg tog Emil op af kravlegården, så det gav et ordentlig jag nede i lænden -
Så kan jeg jo lære det !!!
Men det er jo det, der kan ske, når det i meget lang tid har gået godt :)

Helt kedelig har dagen nu ikke været.
Først var den ældste forbi, hun havde været ved tandlægen og skulle til frisøren, så hun fik lige lidt mad  hjemme hos mor mellem de to besøg. Der skal jo lige nåes nogle ting inden barselsorloven slutter, hun skal starte på arbejd igen på mandag.

Så kom den yngste, han havde Laura med, de skulle på besøg hos min mormor, der skal siges farvel i disse dage, for det er igen tiden for en udsendelse til Afghanistan. 
Laura fik lige tid til lidt fingerstrik og snak om dagens gang i skolen. Hun var faldet i skolen og var beskidt på strømpebukserne, så de blev hevet af og så opdagede hun, at der var en hudafskrabning på knæet og pludselig gjorde det meget ondt, selv om det altså var noget tid siden, det var sket -  men hun havde altså også grædt, da hun faldt - så der måtte plaster på, og hun var nødt til at gå med strakt ben  :D

Når nu det ikke går så godt med at bukke mig og jeg ikke bare lige skal dreje rundt med kadaveret, så er det godt, at jeg har en masse garn, jeg kan bruge tiden på - jeg har fået hentet strømpepinde, så Emils vest kan gøres færdig, jeg er startet på et hæklet håndklæde i zigzag striber og så har jeg da lige en orange vaskeklud på pindene, som jeg kan ty til, når der skal ske noget andet samtidig :)

Jeg glemmer helt at underholde om min kost for tiden, måske fordi jeg ikke synes, det har været så spændende, men i dag har vi fået  hamburgryg med rissalat. 
Hamburgryggen  - var i fryseren, den havde jeg købt i Tyskland, den var ikke særlig stor i omkreds og ikke helt rund, for den var ikke pumpet, det var kød. Den blev en smule tør i det, jeg kogte den nok lige lidt for længe. 
Rissalaten var en hjemmekomponeret ting, som bestod af den sidste pose gule bønner fra haven (de har altså været i fryseren), ærter, majs, en rest gul og rød peberfrugt og så lidt grøntsagsblanding, der var tilbage fra igår og så selvfølgelig ris - jeg bruger basmati, velvidende at det burde være brune ris, men vi kan bedre li' basmati :) 
Vi fik en klat græsk yoghurt rørt med grov sennep og mangochutney dertil. 

Det var mad, der smager og mætter godt, og ikke gi'r for mange kalorier, når altså man spiser mange grøntsager og lidt ris - jeg spiste 200 gr. grøntsager, 70 gr. kogt ris, 75 gr. kød og 50 gr. græsk yoghurt og det siger kalorieberegneren giver 353 kalorier.