Søg i denne blog

lørdag den 23. februar 2013

Hjælp søges til blog layout

Så er jeg ved at være på toppen igen - ikke helt, men hovedet op og benene ned og begge fødder på jorden, at jeg så stadig er lidt ør i hovedet og lukket i næsen skal ikke forhindre, at jeg "kan få mig et liv" igen :)

Ja selv hæklenål og strikkepinde har mildest talt lagt stille det sidste par uger og bøger har jeg også kun læst ganske lidt i.

Igår fik jeg samlet masker op til ribkanteren i ærmerne på vesten til Emil, og der blev strikket en halv orange vaskeklud og så var der ellers børnepasning, for nu er børnebørnenes dagplejemor syg.

I dag skal den stå på lidt rengøring herhjemme - det trænger efter 14 dage, hvor der ikke er gjort andet end det allermest nødvendige.

Hjælp hjælp 
Jeg har jo været igang med at ændre udseendet på min blog, men der er bare nogle ting, jeg ikke kan finde ud af f.eks vil jeg gerne have lavet faner foroven, hvorunder jeg kan gemme forskellige ting, men mon der er nogen, der kan fortælle mig hvordan man gør eller hvor jeg kan finde det henne??????

Noget andet er så, at jeg har kigget på noget opgradering til Google+   - er der nogen, der kan fortælle mig, om der er nogle fælder i det eller om det bare er en god ide at gøre?????