Søg i denne blog

fredag den 6. april 2012

Påskefrokost

I dag har vi holdt en lille påskefrokost for datteren, svigersønnen og hans far og faderens kone, som hedder Nana - "lille Nana" var her altså også :-)

Jeg fik taget dette ene billed 

Vi startede ud med "fiskebord" - sild med hjemmelavet karrysalat, røget laks med grønne asparges, avokadocreme og sennepsdressing, rejer med mayonaise, æg, tomat og karse, hjemmebagt rugbrød og ciabattabrød.
Derefter fik vi frikadeller, kartoffelsalat, en grøn salat og skinkestænger.

Senere på eftermiddagen stod den på ost, kiks, druer, honningmarineret nødder, en påskekage, som bestod af hjemmebagte lagkagebunde smurt med en creme, der er lavet af friskost 12%, flormelis og smeltet hvidchokolade, lagt sammen med hindbærpure og pyntet med små farvede æg.

Så havde vi også fået det, vi kunne spise - ja, der er masser af mad tilbage, så der er nogen, der får serveret rester i morgen :-)

Jeg har fået plantet lidt påskeblomster udenfor, men har glemt at tage et billede, det er nu ikke noget særligt, men mon ikke jeg får taget et billede en af dagene, så det kan vises frem her på bloggen.

Nu vil jeg smide mig i lænestolen og klappe fødderne op på fodskamlen, så jeg kan få samlet lidt energi til i morgen, hvor min kusine og fætter kommer sammen med kusinen's to små piger på henholdsvis 1 og 2 år.