Søg i denne blog

lørdag den 3. september 2011

Hvilken herlig morgenstund

Ja, himmel er grå og vinden rør på sig, men her i huset er der bare rent, hold da op, hvor er det dejligt at stå op. Tak til min dejlige mor.
Alt mens hun muggede ud her hos mig igår, så var jeg hos psykologen og det var meget opløftende. Jeg har det sidste par uger haft en masse tankemylder, og kunne være i tvivl om jeg var på vej ind i en ny depression, eller om jeg er ved at være ude af den og heldigvis, så siger psykologen, at jeg er godt på vej i den rigtige retning. Så nu skal jeg bare holde godt fast i mig selv og de ønsker, jeg har for mit liv, tro på fremtiden og nyde nuet.
Det lyder da nemt - men tro mig, det kan være meget svært - men jeg begynder at kan kende mig selv igen, så jeg tror på, at jeg går bedrer tider i møde.
Gemalen er i bedring, men han havde det nu bedre i går end i dag, såååå der er stadig ikke meget energi i ham, men hovedet er da over navlehøjde nu :-)

Mon naturen kan finde rede i årstiderne længere!!!

Ja, jeg kiggede da godt nok en ekstragang, da jeg så jordbær der blomstrede og så var der også bær deri - spændende om de når at blive røde :-)
Og så må jeg lige vise jer mit lille oliventræ
Det er fyldt med bitte små oliven - det kunne være rigtig sjovt, hvis de blev til noget, men jeg tror det nu ikke :-)