Søg i denne blog

søndag den 18. december 2011

Kalendergave eller hva' vi nu skal kalde det

Fredag aften var børn, svigerbørn og børnebørn hjemme til aftensmad og hygge, for de skulle have deres kalendergave - de får hvert år en gave i løbet af december. Hvad traditonen skal hedde ved jeg ikke - ja måske kalendegave eller adventsgave eller måske bare decembergave.
Laura på 5 år fik en Hello Kitty morgenkåbe og et par små julebøger og Nana på 1½ fik Duplo - og hvordan blev det så modtaget!
Jo Laura var glad for morgenkåben, men da Nana fik legetøj, erklærede Laura at hun altså også gerne vil have legetøj, men skidt hun fik da lov at lege med lego sammen med sin faster
Alt mens Nana fik lov at prøve Laura's morgenkåbe
Nana var såmænd ikke særlig interesseret i sine klodser, men æsken, den kunne hun da bruge til noget

Svigerdatteren fik et af mine hemmelige projekter

Strikkede karklude - store og små
Jeg strikker patent og jeg synes faktisk, det tager lang tid.
Ja, hun havde selv ønsket sig en stak små, som hun vil bruge til børnene og så tænkte jeg, at hun da også skulle have et par store, der matchede.

Ellers fik de hver især en ting, som de gerne vil have og jeg fik sandelig også gaver af dem

Strikkebogen kaldte de for "egoistgaven"
Kogebogen har jeg ønsket mig.

Staun var på arbejde, men kom hjem til kaffen og han fik sandelig også en gave, nemlig en dvd med Søren Ryge.


Det går lidt stærkt for tiden, så der er ikke så meget tid til at blogge.
Igår var jeg hos min mor, for min moster fra Roskilde kom og hentede min mormor, som skal tilbringe julen hos dem - så der blev spist julefrokost og ønsket god jul. Vi håber, at det kommer til at fungere, for det er første gang min mormor skal derover i kørestol og deres hjem er ikke just indrettet handicapvenligt, hvad mit bestemt heller ikke er, men den slags finder man jo først ud af, når man står midt i suppedasen!
I dag skal børnebørnenes julekjoler syes og der skal hentes juletræ - i morgen er det de sidste gaver, der skal indkøbes og så går det slaw i slaw lige til det bliver juleaften :-)