Søg i denne blog

torsdag den 8. november 2012

Fødselsdage og hæklet vest

Hu hej som tiden den smutter her :-)
Jeg har haft drøn travlt med at hækle en vest, som Laura skulle have i fødselsdagsgave i tirsdags, hvor hun blev 6 år.Det var ret nemt, den er hæklet efter denne her opskrift, men jeg fik alligevel noget fornøjelse af garnet, for pokkers også, så havde jeg fået lavet en fejl i begge forstykker ret langt nede og måtte pille op igen. Jeg har ikke brugt det garn, som opskriften var lavet i, men fik at vide, det her passede, men der var hverken helt eller halvt nok garn til den hætte, der skulle have været på, så der blev også forsøgt lidt, inden det endte med kraven.

Hun bliver en stor pige hende Laura, hun går jo i 0'te klasse og hun lærer både om bogstaver og tal, og hun er vældig interesseret i det.
I år var det os, der kom med den bløde pakke og den fik ikke just den store opmærksomhed og det tror pokker med de spændende ting, som hun ellers fik - et barbie hus, en barbie hest, der kunne gå, en barbiedukke, der kunne synge og skifte hår og tøj, bare lige ved at trække i en snor, og noget fint pige-lego, som hun her er igang med at samle sammen med sin Bedste :-)

Mens hendes far og farfar var optaget af noget andet

og oldemor hyggede sig med lille Emil

Jeg forsøgte også med at billede af alle tre børnebørn
men det var ikke nemt for Laura at holde både Nana og Emil i ro samtidig :-)


Svigermor havde også fødselsdag i tirsdags, 93 år blev hun. Vi fejrede dagen med hende hos gemalens yngste søster i søndags - hun er meget dement og nogle dage er der slet ingen kontakt, men det var der i søndags og vi havde en rigtig hyggelig og sjov dag.

I dag bliver min yngste søster så lige 50 år og havde svigerfar levet, havde han også haft fødseldag.

Jeg er igen igen igen ramt af snot, denne gang er det hoste, der er værst - det er noget underligt noget, det står på et par dage eller tre, så har jeg det fint nogle dage og så kommer der bare noget igen i nogle dage, sådan har det været i 3 uger nu, så nu kan det godt holde op igen.