Søg i denne blog

fredag den 8. juni 2012

Her kan planerne hurtigt ændre sig :-)


I onsdags havde jeg lige tænkt, jeg skulle have en slapper - det fik jeg også, men ikke med hæklenål og garn, men med telefonen ved øret og min moster i den anden ende :-) Hun er et år yngre end mig og altså ikke en gammel dame, som mostrer ofte er :-) Hun bor ovre på "Øen", så vi snakker ikke så tit, men så til gengæld længe :-)

Da jeg fik røret lagt ringede Laura, hun var ikke helt tilfreds med, at hun kun havde været her er par timer dagen før, så hun vil gerne komme og sove - hvem kan sige nej til det - ikke farmor her :-)

Laura kom, da hun havde fået aftensmad, for vi havde jo spist varm mad til middag. Så var der ellers hygge nygge til hun kom i seng kl. 21.30.
Torsdag var der morgenmad på bakke i sofaen og ramasjang på skærmen, og om formiddag var hun så herhjemme hos farfar, mens jeg var til fyssen og omkring min mor.
Så spiste vi til middag, Laura bestemt, at vi skulle have spaghetti og pølser (jeg fik frikadeller, ikke fordi jeg ikke kan li' pølser, men fordi mine frikadeller ikke er nær så fede, som pølserne).
Så var der tid til at få Laura pakket sammen, for vi skulle i Dyreparken med brød til dyrene, inden vi skulle hente hendes mor ved toget.


Uha jeg tør næsten ikke skrive det, men her i byen har vi nu i flere år haft den her Dyrepark, hvor der også er en naturlegeplads - tilsyneladende et eftertragtet sted, men jeg har ikke været der før - det er simpelthen for dårligt :-(

I dag har jeg været i motionscentret, det er godt nok længe siden sidst og det mærkes :-(

I dag til middag har vi spist "rydde op i køleskabet" - dvs. div. grøntsager skåret i strimler (spidskål, gulerødder, peberfrugt og forårsløg) svitses på panden i en smule olie og så kom der en rest pasta i og dertil fik vi kyllingefilet skåret i strimler, stegt på panden og vendt med noget tomatsovs fra en flaske.

Så skal Nana hentes, for hendes mor er til scanning og skal vente på, at de får tid til at forsøge at vende babyen, for han vil altså ikke stå på hovedet og nu skal han snart ud, så det skal han jo :-)

Sådan smutter mine dage afsted, uden jeg får gang i symaskine og div. kreativiteter.